Jurk Rock Couture | Absorba kinderkleding Mini-Kids Fille

€49,95 €25,95 Incl. btw
Artikelnummer: 9G30074
Dit is een prachtig jurkje van het Franse topmerk Absorba uit de collectie Rock Couture. Het lijfje van het jurkje is maakt van micromodal en een klein beetje elastan. Het lichtglanzende micromodal is als de Ferrari onder de materialen voor kleding. De vezel extra dun, waardoor het shirt super zacht aanvoelt. De diameter van de micromodal-vezel is slechts een veertigduizendste van die van een mensenhaar. Hoe dunner de vezel is, hoe zachter het materiaal is dat ervan wordt geweven. Dan kun u zich voorstellen voorstellen dat micromodal aanvoelt als een perzikje: bijna onvoelbaar. En hoe vaak u dit jurkje ook in de wasmachine zal gooien: zo zacht blijft-ie! Ook de kleur van dit micromodal jurkje blijft zo helder en levendig als toen deze bij u bezorgd werd.
Het lijfje is off-white met zwarte streepjes. Op de borst staat een print van een roze strik, roze en zwarte stippels en fluwelige letters "Rock 'n Fashion". Het jurkje sluit met drie zwarte knoopjes op de rechterschouder die met roze draad op het jurkje zijn genaaid. De hals van het jurkje is rond en voorzien van een glad, licht opstaand boordje. De mouwen en achterzijde van het jurkje zijn ook gestreept. Het lijfje en de mouwen zijn niet gevoerd.
De katoenen rok van het jurkje is zwart en bezaaid met off-white printjes van getekende hartjes. Onderaan de rok zit op de zoom roze zigzag sierstiksel. Onder de rok zit een katoenen effen zwarte onderrok met een randje zachte tule daaraan. Deez onderrok is langer dan de bovenrok, waardoor het tule onder het jurkje uitpiept.
Al met al dus een prachtig jurkje dat uw dochter graag zal dragen, omdat deze er geweldig uit ziet en die comfortabel en soepel aanvoelt. En die u zonder enige zorg zo vaak kunt wassen als u wilt.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Schattige Babykleertjes 9,1 /10 - 6497 beoordelingen