Jurk Rock Couture | Absorba kinderkleding Mini-Kids Fille

€39,95 €21,95 Incl. btw
Artikelnummer: 9G30044
Dit is een prachtig jurkje van het Franse topmerk Absorba uit de collectie Rock Couture. Het lijfje van het jurkje is maakt van micromodal en een klein beetje elastan. Het lichtglanzende micromodal is als de Ferrari onder de materialen voor kleding. De vezel extra dun, waardoor het shirt super zacht aanvoelt. De diameter van de micromodal-vezel is slechts een veertigduizendste van die van een mensenhaar. Hoe dunner de vezel is, hoe zachter het materiaal is dat ervan wordt geweven. Dan kun u zich voorstellen voorstellen dat micromodal aanvoelt als een perzikje: bijna onvoelbaar. En hoe vaak u dit jurkje ook in de wasmachine zal gooien: zo zacht blijft-ie! Ook de kleur van dit micromodal jurkje blijft zo helder en levendig als toen deze bij u bezorgd werd.
De hals van het jurkje is rond en voorzien van een glad boordje en dubbel stiksel. Het lijfje en de mouwen van het jurkje zijn effen zwart. Op voorkant sluit het jurkje met vijf zwarte knoopjes die met fuchsia draad aan het jurkje genaaid zijn. Een opvallend detail! Deze fuchsia kleur komt terug in het labeltje dat rechts op het lijfje bevestigd is. Hierop staat een plaatje van een zwarte zonnebril, de tekst "Absorba Rock" en twee zilveren hartjes.
De katoenen rok van het jurkje is helemaal gevoerd met een zwarte, zachte voering. De rok is zeer opvallend te noemen. Het bestaat uit verschillende stroken stof: witte stroken met zwarte bolletjes met een grijze schaduw en zwarte stroken met een print van witte hartjes. Aan de onderzijde is het jurkje met fuchsia draad in een zigzag motief afgebiest.
Al met al dus een prachtig jurkje dat uw dochter graag zal dragen, omdat deze er geweldig uit ziet en die comfortabel en soepel aanvoelt. En die u zonder enige zorg zo vaak kunt wassen als u wilt.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Schattige Babykleertjes 9,1 /10 - 6497 beoordelingen