• Gratis verzending v.a. 40,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Baby ballerina's

De eerste stapjes zijn best belangrijk. Om deze zo soepel mogelijk te laten verlopen hebben wij deze superschattige ballerina's in ons assortiment opgenomen! Zijn ze niet ontzettend lief?
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Baby ballerina’s

Als je kleine net gaat kruipen hoop je natuurlijk dat ze binnenkort haar eerste stapjes gaat zetten. Dit is vaak een moment van grote blijdschap voor jullie als ouders. Om ervoor te zorgen dat het zetten van de eerste stapjes soepel verloopt, hebben wij verschillende baby ballerina’s in ons assortiment opgenomen. Deze mooie lage schoenen zijn ideale baby schoentjes. Ze zijn lief, schattig, mooi en comfortabel.

Waarom heb ik baby ballerina’s nodig?

Het is heel belangrijk dat de eerste paar stapjes voor je kleine meid zonder problemen verlopen. Hierdoor krijgt ze vertrouwen om vaker te gaan lopen en leert ze écht lopen te ervaren. Een belangrijk onderdeel bij het lopen zijn natuurlijk de juiste baby schoentjes. Je wilt natuurlijk niet dat je kleintje moeilijk gaat lopen of knellende voetjes heeft als ze gaat.. Een baby ballerina is bij uitstek een schoen die ervoor zorgt dat dit niet gebeurd. Ondanks dat lage schoenen zijn, krijgt je kleintje genoeg comfort rondom de voetjes. Daarnaast is het bandje dat om de baby ballerina zit niet alleen schattig en leuk, maar ook nog functioneel. Het zorgt ervoor dat je kleine niet zomaar uit de schoen stapt als ze haar eerste stapjes gaat zetten.

De baby ballerina’s in ons assortiment

Wij hebben verschillende baby ballerina’s in het assortiment opgenomen. Dit zijn zowel baby ballerina’s voor de allerkleinsten onder ons als baby ballerina’s voor kinderen. Ondanks dat het verschillende soorten baby schoentjes zijn, hebben ze wel het één en ander gemeen. De baby ballerina’s bij Schattige Babykleertjes zijn gemaakt van goede kwaliteit en hebben een uitstekend comfort voor je kleintje. Daarnaast zijn de baby ballerina’s stuk voor stuk met motiefjes en in verschillende kleuren verkrijgbaar. Hierdoor is er voor iedere kleine meid wel een baby ballerina die haar nog meer laat stralen!

Nu je wat meer weet over de verschillende baby ballerina’s in het assortiment van ons willen we je graag nog wat tips meegeven om op te letten als je baby ballerina’s gaat bestellen.

Hoe meet ik de schoenmaat van mijn kleine?

Wanneer je de schoenmaat van jouw zoon of dochter wil meten, kun je het beste een liniaal langs het voetje leggen. Hierbij is het wel van belang dat je kindje met het voetje op de grond staat. Het handigste is om de hiel tegen de muur te houden met de liniaal er naast. Het gewicht op de voet is van invloed op de maat/lengte van de schoen/voet. Gaat de lengte van de voet over een bepaalde maat heen, dan is het verstandig om je kinderschoenen in een grotere maat te kopen.

Service van Schattige Babykleertjes

Voor ons sta jij als klant op nummer één als het gaat om baby schoentjes of ballerinas voor kinderen! Bij vragen kan je ons dan ook altijd om hulp vragen. Dit kun je doen via onze klantenservice, of kijk even bij onze veelgestelde vragen! Ook voor Le Chic of andere babymerken ben je bij ons aan het juiste adres! Veilig betalen is daarnaast bij ons geen probleem! Je bestelling kun je betalen met onder andere iDeal, PayPal en AfterPay. Wil je niks missen op het gebied van baby- en kinderspullen? Dan moet je zeker onze social media accounts gaan volgen! Op Facebook vind je van maandag t/m vrijdag de nieuwste collecties en de modetrends van, onder andere, B.Nosy voor jongens en meisjes.

 

Jouw winkelwagen