• Gratis verzending v.a. 40,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Baby moccasins

Super zacht en lekker warm. Deze moccasins zijn perfect om de voetjes van jouw baby of kind comfortabel in te pakken en ze zien er ook nog eens hartstikke leuk uit!
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Baby moccasins

Als je kleine een paar maanden oud is, gaat ze waarschijnlijk kruipen. Dit gaat daarna steeds vaker gebeuren en steeds sneller. Voor je het weet beginnen zij te lopen. Als ze dan gaat lopen wil je natuurlijk wel als ouder dat dit veilig gebeurd, zonder al te veel problemen. Daarom zijn baby moccasins in het leven geroepen. Deze fijne zachte schoentjes voelen heerlijk aan en zien er ook nog eens modieus uit. Ideaal om te geven tijdens een babyshower of op een kraamfeest!

Waarom kiezen voor baby moccasins?

We willen je graag iets meer vertellen wat baby moccasins eigenlijk zijn en waarom deze zo geschikt zijn voor je kleintje. Moccasins zijn soepeler en flexibeler dan gewone babyschoentjes. Daarnaast geven moccasins de voet van je kleintje voldoende bewegingsruimte, wat er voor zorgt dat hij of zij lekker kan lopen. Daarnaast houden moccasins de voetjes van je kleine warm, dankzij de fijne stof. Ook niet onbelangrijk is het feit dat de moccasins de voetjes beschermen. Je moet er natuurlijk niet aan denken dat je kleintje iets in zijn of haar voet krijgt. Wij hebben hieronder een rijtje voor je neergezet waar baby moccasins aan moeten voldoen.

• Mocassins moeten gemaakt zijn van natuurlijke materialen zoals leer of stof (katoen of wol).

• Mocassins moeten soepel zijn.

• Mocassins mogen geen harde naden aan de binnenkant hebben.

• Mocassins mogen geen kleine decoratieve details hebben, om het doorslikken hiervan te voorkomen.

• Moccasins moeten voldoende ruimte hebben, in zowel de breedte als de lengte.

Om ervoor te zorgen dat dit bij ons altijd het geval is, hebben we uitsluitend baby moccasins van de beste kwaliteit in het assortiment opgenomen. Je hebt natuurlijk het beste voor met je kleine baby of kind.

Onze design baby moccasins

We hebben zowel baby moccasins met een schattige strik op de bovenkant voor een baby girl en baby mocassins met veters voor zowel jongens als meisjes. Hierdoor kan jij als ouder alle kanten op met het uitzoeken van de baby moccasin voor jouw kleine meid of jongen! Nu je alles weet over de baby moccasins in ons assortiment, willen we je graag nog wat tips meegeven om er voor te zorgen dat je de juiste maat baby moccasin besteld.

De schoenmaat meten van je kleintje

Wanneer je de schoenmaat je van kleine wil meten, kun je dat het best in de volgende volgorde doen. Pak ten eerste een liniaal en leg deze langs het voetje van jouw mannetje of meisje. Belangrijke tip: houdt het voetje tegen de muur aan, zo weet je zeker dat het plat op de grond staat. Het gewicht op de voet is van invloed op de maat/lengte van de schoen/voet. Gaat de lengte van de voet over een bepaalde maat heen, dan is het verstandig om een grotere maat baby moccasins voor je kleine te kopen.

Service van Schattige Babykleertjes

Of je nou op zoek bent naar leren baby slofjes een baby loafer of toch een baby moccasin, bij ons zit je goed! Mocht je een vraag hebben over één van onze producten kun je altijd contact opnemen. Ook kan je even bij de veelgestelde vragen kijken, misschien staat het antwoord op je vraag er wel tussen. Ook voor andere merken of kledingstukken staan wij je graag bij om de juiste items voor je kleintje te kopen. Voor meer inspiratie op het gebied van baby- en kinderspullen kan je een kijkje nemen op onze social media of de artikelen in ons blog lezen.

 

Jouw winkelwagen