• Gratis verzending v.a. 40,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Baby speelgoed

Baby speelgoed

Baby speelgoed is misschien wel het allerleukste om te kopen voor je kleine. Je baby aankleden in mooie babykleertjes is natuurlijk leuk, maar je baby plezier zien hebben met baby speelgoed is nog veel leuker. Daarom hebben wij het leukste speelgoed in ons assortiment opgenomen. Leuk om te kopen voor je eigen baby of om te geven als kraamcadeau!

 

De schattigste knuffeltjes voor je baby

Als je baby nog maar nét geboren is, heeft het nog niks aan spellen en puzzels. Met een baby speelgoed knuffeltje kan een baby zich al uren vermaken. Wij verkopen daarom onder andere de liefste en zachtste knuffeltjes van Happy Horse. Sommige van deze knuffeltjes hebben een gat in het midden, zodat de baby ze goed kan vastpakken. Makkelijk baby speelgoed voor je kleine om zich mee te vermaken. Happy Horse heeft in de collectie verschillende uitvoeringen van wilde dieren, zoals apen en leeuwen. Daarnaast zitten in de collectie ook schattige diertjes zoals konijntjes, katjes en muisjes. Met deze zachte knuffeltjes, zoals de kat Dikkie Dik, vermaakt je baby zich wel even. Uiteraard heeft het baby speelgoed dat wij verkopen geen scherpe randjes of losse onderdeeltjes, zodat het helemaal veilig is voor je baby.

 

Baby speelgoed met geluidjes

Voor baby’s is alles nog bijzonder en interessant. Met licht en geluiden in babyspeelgoed kun je je baby erg lang zoet houden. Een knuffeltje met een geluidje erin is daarom één groot feest voor een baby. Een rammelaar in de vorm van een giraffe of aapje is maar al te interessant. Sommige knuffeltjes zijn gemaakt van verschillende stoffen die het spelen hiermee als echte ontdekking voor de baby maken. Vooral als een knuffeltje gemaakt is van knisperdoekjes betekent dit uren pret voor je kleintje. In ons assortiment hebben wij baby speelgoed opgenomen van populaire merken, zoals Happy Horse.

 

Baby speelgoed als kraamcadeau

Heb je binnenkort een babyshower of ga je op kraamvisite? Dan wil je natuurlijk niet met lege handen aankomen. Het is dan erg leuk om een babypakje in baby roze of baby blauw te kopen, maar met speeltjes zit je ondanks het geslacht en de grootte van de baby altijd goed. Bij Schattige Babykleertjes vind je het leukste baby speelgoed dat sowieso goed ontvangen zal worden. Vind je het lastig om een cadeau uit te zoeken, maar wil je wel iets meenemen voor de kleine? Geef de ouders van de baby dan een cadeaubon van Schattige Babykleertjes. Dan kunnen de ouders zelf iets uitzoeken voor hun baby!

 

Service van Schattige Babykleertjes

Voor speelgoed voor een baby en peuter ben je bij Schattige Babykleertjes aan het juiste adres. Wij hebben super schattig baby en peuterspeelgoed in de vorm van knuffeltjes. Bij een bestelling met een bedrag hoger dan €20,- krijg je bij ons gratis verzending én kun je gratis retourneren. Door het baby speelgoed online te bestellen hoef je niet in je vrije tijd de winkels af op zoek naar een leuk speeltje. Dat scheelt weer! Bij ons geldt tevens voor 18:00 uur besteld, morgen in huis hebt! Wil je op de hoogte blijven van de nieuwe collecties van ons baby speelgoed? Volg ons dan op social media, zoals Facebook!

 

Jouw winkelwagen