• Gratis verzending v.a. 40,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Babynestje

Babynestje als heerlijk knus en comfortabel slaapbedje voor de baby in de box.
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Babynestje

Babynestje

De laatste tijd zien we steeds vaker dat ouders ervoor kiezen om hun baby’s in babynestjes te leggen. Een babynestje geeft jouw baby een heerlijk knus mandje en comfortabel nestje om te slapen in een wieg, box of ouders bed. Benieuwd wat een babynestje precies is?

 

Wat is een babynestje?

Een babynestje kan je zien als een soort mandje voor je baby, gemaakt van comfortabele zachte stof. Een heerlijk warm, knus plekje voor je kindje om in te liggen. Je baby krijgt net als bij het inbakeren een geborgen gevoel als hij of zij in een babynestje ligt. Zie je het al voor je? Jouw kleintje die heerlijk in dromenland is terwijl zijn of haar babynestje veiligheid biedt.

 

Gebruik van een babynestje

Nu je weet wat een babynestje is, willen we je graag de gebruiksgemakken uitleggen. Het is namelijk zo dat een babynestje gemakkelijk voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Je kan het namelijk leggen in een kinderbedje, wieg, box of voor op reis in de maxi cosi. Daarnaast kan een babynestje ook als autostoel accessoires of buggy accessoires fungeren. Zoals je ziet is een babynestje dé ideale oplossing om ervoor te zorgen dat je kleine veilig slapen kan. Als je op zoek bent naar een babynestje raden we jou het babynest grey graphic aan.

 

Babynestje Jollein

Ook willen we je graag wat meer vertellen over het merk babynestje dat wij voor je hebben uitgezocht. Dit is namelijk een Jollein babynest. Wij hebben voor dit merk gekozen, omdat wij het beste willen voor jou en je baby. Een Jollein babynest is verkrijgbaar in de mooiste kleuren, van een grey babynest tot eentje met happy dots. Het babynestje is voorzien van een katoenen koord rondom de rand van het babynestje, zodat jouw kindje warm en knus in slaap kan vallen.

 

Het katoenen koord bij het gebruik van een babynestje

Met het katoenen koord kan je namelijk de maat van het bedje helemaal aanpassen op jouw baby met opstaande randen. Het babynestje heeft ook als voordeel dat het babynestje licht en klein is, en daardoor makkelijk te vervoeren is. Het is een mobiele slaap- of rustplek voor je baby, die er ook nog eens heel leuk uit ziet en hem of haar een veilige plaats biedt.

 

De veiligheid van je kind staat voorop

Gebruik je een babynestje? Let dan wel op de veiligheid van je kleintje. Het is heel belangrijk om de veiligheid van je baby in de gaten te houden en jezelf ervan zeker te stellen dat het babynestje op een veilige plek ligt die je ook goed in de gaten kunt houden. Het is raadzaam een babynestje alleen te gebruiken wanneer je toezicht kan houden op je baby, hierdoor weet je zeker dat hij of zij een gevoel van veiligheid krijgt.

 

Voor welke leeftijd zijn de babynestjes Jollein?

Je kan een knus mandje of babynestje grey star gebruiken vanaf het moment dat je kind geboren is, totdat hij of zij ongeveer 6 maanden oud is. Hierna houdt je hem of haar natuurlijk wel warm en knus, maar is je kleine te groot geworden voor het gebruik van een babynestje.

 

Service van Schattige Babykleertjes

Jij bent voor ons nummer één bij Schattige Babykleertjes, daarom kan je voor vragen of opmerkingen over babynestjes kopen terecht bij onze klantenservice. Voor vragen over de jollein graphic, jollein indians, jollein plus of gewoon babynestjes kopen, bij ons zit je goed!

Ook kan je even kijken bij de veelgestelde vragen. Wanneer je je babynestje met zachte randen op werkdagen voor 18:30 uur besteld, heb je hem de volgende werkdag al in huis. Betalingen kunnen worden gedaan met veel verschillende betaalmethodes. Wij bieden onder andere Creditcard, iDeal en Paypal aan. Bij bestelling boven een bedrag van €20,- profiteer je van gratis verzending. Wil je up to date blijven van het laatste nieuws en trend op het gebied van babykleertjes en Jollein babynestjes kun je ons volgen op social media! Op Facebook vind je van maandag t/m vrijdag de nieuwste collecties en de modetrends voor jongens en meisjes.

 

Jouw winkelwagen