• Gratis verzending v.a. 40,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Bijtring

Opgepast! doorkomende tandjes...Jouw kleine meisje of jongen heeft vaak veel last van tandjes die doorkomen. Voor baby's is het dan heerlijk om ergens op te kauwen. Met een bijtspeeltje of een bijtring kan je kleintje lekker bijten in zijn of haar speeltje. Dat verzacht de pijn en helpt bij de ontwikkeling van het gebit. In ons assortiment vind je verschillende bijtspeeltjes en ringen voor jouw kleintje. 

Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

 

Bijtringen bij Schattige Babykleertjes

Bij Schattige Babykleertjes vind je naast baby- en kinderkleding ook allerlei baby essentials. Voor alles voor je baby kan jij bij ons terecht. Daarom vind je bij ons ook allerlei baby speelgoed en verzorgingsproducten. Bijtspeeltjes, zoals bijtringen, zijn ook essentieel voor jouw baby. Tussen 4 en 7 maanden zullen de eerste tandjes bij je kleintje doorkomen. Als de tandjes doorkomen, gaat dat vaak gepaard met klachten. Vaak gaan baby's meer kwijlen, worden ze huilerig en geïrriteerd en is het tandvlees geïrriteerd of gezwollen. Omdat ze hier vaak veel last van hebben, slapen baby's vaak wat slechter en willen ze ook niet eten. 

 

Een van de manieren om je kindje door deze periode te helpen is door hem of haar een bijtring of bijtspeeltje te geven. Als de eerste tandjes doorkomen willen baby's graag ergens op bijten. Met een bijtring kunnen zij veilig bijten en knagen, zonder dat knuffeltjes of andere speeltjes er aan moeten geloven. Naast dat een bijtring de pijn kan verlichten is het bijten ook goed voor de ontwikkeling van het gebit van je baby. 

Jollein bijtringen

De Bijtringen van Jollein zijn hartstikke populair. Dit bekende babymerk heeft naast kleding en textiel ook verschillende speeltjes voor baby's in hun assortiment. Jollein maakt veilige, duurzame producten voor baby's. De ringen zijn gemakkelijk te pakken voor je baby en de bijtringen zijn te verkrijgen met verschillende diertjes, waaronder een giraffe en een neushoorn.

Nog meer babyspeeltjes

Naast bijtringen en bijtspeeltjes, vind je in ons assortiment nog veel meer babyspeelgoed en accessoires. Ben je op zoek naar een nieuw boxkleed? Of wil je een leuke baby knuffel als kraamcadeau geven? Je vindt het allemaal bij Schattige Babykleertjes.

Service van Schattige Babykleertjes

Bij Schattige Babykleertjes staat service voorop. Daarom bieden wij naast kleding ook allerlei accessoires en speelgoed aan, zodat jij voor al je baby essentials bij dezelfde shop terecht kunt. Heb je vragen over ons assortiment of over je bestelling? Neem dan contact op met onze klantenservice. Heb je besteld voor 23:59? Dan heb jij je bestelling de volgende dag al in huis. Is het dan niet naar wens? Dan kan jij je spullen gratis retourneren binnen 14 dagen. Ben je op zoek naar een mooie aanbieding? Kijk dan eens bij onze sale voor de mooiste koopjes. Wil jij echt niks missen van ons? schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je volgende bestelling. 

 

Jouw winkelwagen