• Gratis verzending v.a. 30,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Voedingskussen

Voedingskussens helpen om voor zowel de moeder als de baby comfortabele ondersteuning te bieden tijdens het voeden.
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Voedingskussen

Voedingskussens van Schattige Babykleertjes

Omdat jij als moeder natuurlijk helemaal in de watten moet worden gelegd tijdens de zwangerschap hebben we speciaal voor jou het voedingskussen in ons assortiment opgenomen. Maar voordat we ingaan op de voedingskussens die wij voor jou hebben ingekocht, willen we je heel graag uitleggen wat een voedingskussen precies is.

 

Wat is een voedingskussen?

Een voedingskussen is een form fix kussen waardoor je een betere slaaphouding kan vinden als je zwanger bent. Een zwangere vrouw kan namelijk minder lekker liggen dankzij de groter wordende buik. Ook tijdens de voeding als je kleintje is geboren biedt een voedingskussen uitkomst.

 

Soort voedingskussens

Een voedingskussen kan dus op vele momenten uitkomst bieden aan je kleintje en aan jou als zwangere vrouw.

 

Voedingskussen tijdens de zwangerschap

Zoals hierboven al is beschreven, is een goede nachtrust als aanstaande moeder tijdens de zwangerschap natuurlijk heel belangrijk. Met een voedingskussen zorg je ervoor dat je een goede houding aanneemt en je rustig kan liggen.

 

Tijdens de bevalling

Ook tijdens de bevalling is een voedingskussen een echte must have. Zo kan je bijvoorbeeld tijdens de weeën ontspannen liggen op de zij. De bevalling zelf is meestal geen pretje, dus maak het jezelf zo gemakkelijk mogelijk met natuurlijk de hulp van man of vrouwlief.

 

Tijdens de kraam en babytijd

Tijdens de kraam en babytijd is je kleintje natuurlijk net ter wereld. Vooral bij het voeding geven is een voedingskussen essentieel. Niet voor niets heeft het de naam ‘voedingskussen’. Je kan gemakkelijker borstvoeding geven, dat kan het makkelijkst op de volgende manier. Leg het kussen als een hoefijzer om je heen, leg dan je onderarm en tot slot je baby er op. Hierdoor zit je kleintje veilig en lekker zacht op een kussen terwijl je hem of haar voeding geeft. Tijdens de babytijd is een voedingskussen belangrijk voor de motorische ontwikkeling van je baby. Dit doe je door hem of haar een paar keer per dag op de buik neer te leggen.

 

Het Jollein voedingskussen

Om er voor te zorgen dat je een goed voedingskussen koopt, hebben we één van de betere merken op dit gebied voor je in het assortiment opgenomen. We hebben het natuurlijk over het Jollein voedingskussen. Dit fijne kussen met mooie witte pijltjes erop is gemaakt van heerlijk zachte materialen, waardoor jouw kleintje lekker kan liggen of zitten. Zowel op de buik of rug is een Jollein voedingskussen een échte uitkomst voor de moeder en de baby. Natuurlijk zijn het de form fix voedingskussens, waardoor de vorm van jou als moeder en de baby in het kussen blijven staan. De polyester vulling geeft extra comfort als jullie er samen lekker in liggen of zitten.

 

Service van Schattige Babykleertjes

Jij bent onze nummer één! Voor vragen over je voedingskussen classic Grey kun je altijd terecht bij onze klantenservice. Ook bij voedingskussens kopen, staan wij natuurlijk altijd voor je klaar.
Daarnaast kun je bij de veelgestelde vragen kijken of jouw vraag er misschien wel bij staat. In de algemene voorwaarden kan je kijken wat onze verzendingsgegevens zijn. De verzending van het Jollein voedingskussen is geheel gratis! Wil je niks missen op het gebied van baby’s, babykleding en natuurlijk onze voedingskussens moet je zeker onze social media accounts gaan volgen! Op Facebook vind je van maandag t/m vrijdag de nieuwste collecties en de modetrends voor jongens en meisjes.

 

Jouw winkelwagen