• Gratis verzending v.a. 40,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Hydrofiele doeken

Hydrofiele doeken zijn onmisbaar wanneer je een baby hebt. Deze wateropnemende doeken zijn ideaal voor wanneer je baby weer eens gemorst heeft. Want zeg nou zelf: dat gebeurt meer dan eens per dag. Omdat deze zo gemakkelijk zijn hebben wij ze in ons assortiment opgenomen in de leukste kleuren en printjes!
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Hydrofiele doeken

Swaddles en hydrofiele doeken zijn waarschijnlijk begrippen waar je voor je zwangerschap nog nooit van had gehoord. Toch is een hydrofiele doek een enorm belangrijk onderdeel van de baby uitzet. Door het zachte katoen hebben de doeken een hoog absorptievermogen. Dit maakt dat de doeken ideaal zijn als spuugdoekjes na het voeden, om je kindje mee af te drogen en perfect te gebruiken als zonnescherm voor in de kinderwagen.

 

Erg fijn aan deze doeken is dat ze zo compact zijn. Doordat ze niet te groot of te dik zijn kun je er gemakkelijk een paar in je tas of in de kinderwagen kwijt. Zo heb je altijd een hydrofiele doek bij de hand om je baby op te verschonen of om gemorst eten en drinken mee op te ruimen.

Waar gebruik je een hydrofiele doek voor?

Hydrofiele doeken staan vrijwel op iedere baby uitzetlijst van nieuwe moeders. De doeken zijn onwijs handig in gebruik en lichtgewicht waardoor je ze altijd makkelijk mee kunt nemen. Bovendien zijn de doeken ontzettend multifunctioneel en onder andere te gebruiken als slabbetjes voor bij het eten en drinken, in de wieg of maxi cosi als hoeslaken, op de commode als bescherming van het aankleedkussen, een schone ondergrond als je kind onderweg verschoond moet worden, als bescherming tegen prikkels als de baby moeilijk in slaap komt door de omgeving en nog veel meer.

Na de aankoop kunnen de hydrofiele doekjes ruw aanvoelen. Daarom raden wij aan om ze voor het gebruik eerst even te wassen. Na het wassen van de hydrofiele doek worden ze zachter en de eerste keer krimpen ze een klein beetje. Hoe vaker de hydrofiele doeken gewassen worden hoe zachter ze worden.

Baby inbakeren

Inbakeren wordt vooral toegepast bij pasgeboren baby’s die prikkelbaar zijn. Hierbij kun je denken aan huilbaby’s, baby’s die alleen een hazenslaapje doen of snel overprikkeld zijn. Inbakeren kan dan helpen om het kindje beter en rustiger te laten slapen. Omdat je baby nog geen goede controle heeft over de arm- en beenbewegingen kan de nachtrust vertoord worden door flinke met bewegingen. Een ingebakerde baby voelt zich geborgen en kan geen grote bewegingen meer maken. Hierdoor valt de baby makkelijker in slaap en kan hij of zij lekker doorslapen.

Doordat de hydrofiele doeken warmte doorlatend zijn, zijn ze extra geschikt om je kind mee in te bakeren.

Hydrofiele doek als luier
 Een hydrofiele doek is ook prima als luier te gebruiken. Hydrofiele doeken zijn makkelijk mee te nemen zijn, zullen veel absorberen, zijn snel droog en gaan lang mee. Daarnaast zorgen de dunne, zachte doeken ervoor dat de babyhuid niet gaat irriteren. Wanneer je besluit om een hydrofiele luier te gebruiken is het belangrijk dat je dit doet in combinatie met een overbroekje (met een waterdicht laagje die goed ademt).

Service van Schattige Babykleertjes

Bij Schattige Babykleertjes vinden wij service enorm belangrijk. Bestel jij jouw hydrofiele doeken voor 23:30, dan zorgen wij ervoor dat jij jouw bestelling de volgende dag in huis hebt. Betalingen kunnen worden gedaan met verschillende betaalmethodes. Wij bieden de mogelijkheid om te betalen met onder andere Creditcard, Paypal en iDeal. Wanneer het orderbedrag boven de €20,- is wordt jouw bestelling gratis verzonden.

Heb je vragen over hydrofiele doeken? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers. Voor informatie over bestellingen kun je altijd kijken bij veelgestelde vragen of onze algemene voorwaarden. 

Jouw winkelwagen