• Gratis verzending v.a. 40,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Inbakeren

Voor een goede nachtrust is het voor sommige baby's verstandig om lekker ingebakerd te worden. Veel baby's zijn te onrustig voor hun eigen bestwil en kunnen hierdoor hun eigen nachtrust verstoren. Met een inbakerdoek kan je baby lekker doorslapen.

Inbakerdoeken voor new born baby’s

Inbakeren is het stevig inpakken van je baby in een doek. Dit was vroeger een gewoonte, maar tegenwoordig wordt dit enkel nog gedaan met onrustige baby’s of baby’s die lastig in slaap komen. Baby’s hebben nog geen goede controle over hun arm- en beenbewegingen, dit zorgt ervoor dat de bewegingen hem of haar flink wakker kunnen houden. Een ingebakerde baby voelt zich geborgen en kan geen grote bewegingen maken. Dit zorgt ervoor dat hij of zij lekker kan doorslapen. Inbakeren kun je doen door middel van inbakerdoeken. Hierbij zijn de armen en benen stevig ingepakt en kan je baby lekker slapen.

Wanneer gebruik je inbakerdoeken?

Inbakerdoeken hebben meerdere doeleinden. Inbakeren helpt bij:
In slaap vallen bij moeheid
Beter en langer slapen en daardoor minder huilen
Beter slapen, dus minder last van krampjes
Beter slapen, dus minder last van reflux (terugvloeien van maagzuur in de slokdarm)
Veilig en geborgen voelen, inbakeren brengt rust.

Hoe kun je je baby het beste inbakeren?

Als je je baby wilt inbakeren, wil je dit uiteraard op een veilige manier doen. Dit kun je het beste doen met een dunne doek, zoals een hydrofiele luier of inbakerdoek. Zo weet je dat de temperatuur van je baby niet te hoog wordt. Daarnaast hoef je minder te vouwen, omdat een inbakerdoek klaar voor gebruik is. Je hoeft je daarnaast ook niet druk te maken of je de baby op de juiste manier inbakert. In een inbakerdoek zit je baby goed en veilig ingepakt.

Gebruik van inbakerdoeken voor de juiste temperatuur

Bij het inbakeren van je baby is de juiste temperatuur erg belangrijk. Je baby mag het niet te warm of te koud krijgen. In de zomer kan bijvoorbeeld een rompertje onder de inbakerdoek al voldoende zijn. In de winter trek je daarentegen nog wat extra kleertjes aan. Maak ook het bedje van je baby kort en strak op. Zo voorkom je dat de baby met zijn of haar armpjes de dekens over zijn hoofd kan krijgen.

Inbakerdoeken online bestellen

In ons assortiment vind je twee verschillende soorten inbakerdoeken, namelijk een wikkeldoek en een inbakerslaapzak. Deze inbakerdoeken hebben allemaal verschillende neutrale prints, die leuk zijn voor zowel baby meisjes en baby jongens. Ook van Quapi hebben wij inbakerdoeken geschikt voor baby’s.

Service van Schattige Babykleertjes

Wil je inbakerdoeken kopen voor je baby? Deze kun je online bestellen bij Schattige Babykleertjes. Als je deze inbakerdoeken voor 18:59 uur besteld, heb je ze morgen in huis. Bij een bestelling vanaf €30,- word je bestelling gratis thuisbezorgd. Tevens profiteer je bij ons van 20 dagen bedenktijd. Bestellingen kun je betalen met bekende betaalmethoden, zoals iDeal, Paypal en creditcard.

Heb je vragen over je baby inbakeren of wil je meer weten over onze inbakerdoeken? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers van de klantenservice. Voor informatie over bestellingen kun je ook altijd even kijken bij veelgestelde vragen of onze algemene voorwaarden. Wij vullen ons assortiment regelmatig aan met de nieuwe collectie inbakerdoeken. Ook kun je bij ons terecht voor andere baby producten, zoals een hydrofiele luier en de leukste babykleding.

 

Jouw winkelwagen