• Gratis verzending v.a. 40,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Baby knuffels

Alles voor je baby vind je bij Schattige Babykleertjes. Ook voor baby knuffels moet je bij ons zijn. Wij verkopen de leukste knuffels van merken als Happy Horse en nog veel meer. Koop een leuke knuffel voor jouw kindje of geef een knuffel als kraamcadeau bij de geboorte! Of het nu een knuffel is om mee te spelen of om samen mee in slaap te vallen, het nieuwe beste vriendje van jouw zoontje of dochter vind je bij ons.

Lieve baby knuffels

Een knuffel kan bij een baby erg veel rust brengen doordat zij het fijn vinden om wat vast te hebben in hun handjes. Tijdens het slapen of spelen is een goede knuffel het beste maatje van je baby. Wanneer je kindje ouder word, zul je misschien zelfs merken dat ze er niet aan denken om zonder hun vriendje te gaan slapen. Voor baby's en peuters is een knuffel een vriendje voor het leven. Daarom doe je er goed aan om een mooie, duurzame baby knuffel te kopen die niet alleen veilig is, maar ook gemakkelijk uit te wassen is. Meestal moet de knuffel van je baby wel een paar jaar meegaan, dan is het wel zo fijn dat je deze af en toe kunt wassen. Zo zorg je ervoor dat jouw kindje extra lang kan genieten van zijn of haar knuffel. In ons assortiment vind je de leukste knuffels van de hipste merken voor jouw baby of kind. 

Daarnaast zijn knuffels de perfecte manier om spelenderwijs de oog-hand coördinatie te trainen en zo leren kinderen ook meerdere structuren kennen. In onze collecties hebben wij knuffels met lange en korte haren, maar ook grotere en kleinere knuffeltjes. Ontdek ons complete assortiment knuffels.

Veiligheid voorop
Vooral bij de knuffels voor de allerkleinsten zijn wij heel zorgvuldig met de veiligheid van de producten. Zo zorgen wij ervoor dat er op de baby knuffels uit deze collectie geen harde knoopjes zitten die los kunnen gaan zitten. Ook zijn de knuffels voorzien van stevige naden waardoor de vulling veilig in de knuffel blijft. 

Babyknuffels in verschillende soorten
In ons assortiment hebben wij knuffels opgenomen van bijvoorbeeld Happy Horse. In deze collecties zal je knuffels tegenkomen in vele maten en kleuren. Van grote teddyberen tot kleine konijntjes, je kunt het zo gek niet bedenken of er is een knuffel van! Niet iedere baby zal dezelfde knuffel even leuk vinden, dus probeer bij jouw kind verschillende soorten uit. Voordat je het weet heeft je baby een vriendje voor het leven!

Tip: Een knuffel is altijd leuk om als kraamcadeau te geven. Zo hoef je geen rekening te houden met verschillende maten.
Knuffels kopen bij Schattige Babykleertjes
Het bestellen van een baby knuffel is erg gemakkelijk wanneer je bij ons shopt. Wanneer je de bestelling plaatst voor 23:59 is deze vaak morgen al in huis! Daarnaast geniet je bij een bestelling vanaf €30,- bij ons altijd van een gratis verzending. 

Mocht je nog vragen hebben over onze knuffels, dan kun je altijd contact opnemen met onze specialisten bij de klantenservice. Zij helpen je graag verder!

Jouw winkelwagen