• Gratis verzending v.a. 40,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Kruikenzakjes

Komt het koude weer er aan? Kleine baby's kunnen vaak hun eigen temperatuur niet goed vasthouden. Een comfortabele en warme kruik kan hier bij helpen. Bij Schattige Babykleertjes hebben wij de liefste kruikenzakken in ons assortiment.
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

De leukste kruikenzakken bij Schattige Babykleertjes

Wellicht heb je ze al zien staan op verschillende babyuitzet lijstjes: de baby kruik met kruikenzak. Voor jouw pasgeboren baby is een kruik onmisbaar in de winter. Baby’s kunnen namelijk hun eigen lichaamstemperatuur nog niet kunnen beïnvloeden.

 

Jouw kindje warm houden doe je dan door hem of haar goed aan te kleden, een babymutsje op te zetten en goed toe te dekken in bed. Een kruik is daarnaast ook een goed hulpmiddel bij het op temperatuur houden van jouw kleintje.

Waarom een kruikenzak?

Een kruik wordt in principe gebruikt om de baby warm te houden in bed. Toch moet je er op letten dat je de kruik op een veilige manier gebruikt, anders zou jouw baby zich flink kunnen verbranden. Dit is waarom een kruikenzak belangrijk is bij het gebruik van een kruik.

Wanneer je een kruik gebruikt in een kruikenzak kun je deze goed gebruiken bij het verwarmen van het bedje, de babykleertjes of als kinderwagen accessoires en natuurlijk om je baby te verwarmen.

Daarnaast kun je de kruik in kruikenzak of in hydrofiele luiers goed bij jouw baby in bed leggen. Dit is alleen nodig als de temperatuur van jouw kindje onder de 36,7 graden is of wanneer het buiten kouder is dan 5 graden.

Tips voor het gebruik van een kruik

Controleer of de kruik goed gesloten is en nergens lekt voordat je ‘m bij jouw kindje in bed legt. Wanneer je er voor kiest om gebruik te maken van een zeiltje dan kun je het beste de kruik met de sluiting naar beneden draaien en buiten het zeiltje plaatsen. Wanneer de kruik dan toch lekt zal het hete water niet bij jouw kindje komen.

Daarnaast is het verstandiger om de baby kruik met kruikenzak niet de dicht bij de baby te leggen. Het liefst leg je de kruik aan het voeteneind. Wanneer jij jouw kindje extra wil verwarmen dan kun je de kruik aan de zijkant van de baby op het dekentje leggen, met een handbreedte tussen de baby en de kruik (gebruik altijd een kruikenzak).

Het is niet de bedoeling dat de baby het te warm zal gaan krijgen, maar dat de baby op de juiste temperatuur blijft. Let er daarom goed op dat de baby het niet te warm zal krijgen. Dit doe je door te zorgen voor goede ventilatie in de kamer en door het niet te erg bedekken van de baby. Wanneer jouw kindje het te warm krijgt kun je de kruik in kruikenzak het beste weghalen.

Welke kruikenzak kies jij?

In ons assortiment vind je de leuke Baby de Luxe kruikenzakken in verschillende kleuren. Deze kruikenzakken houden de warmte goed vast en zijn door een satijnen koord goed dicht te strikken. De buitenkant van de zak is gemaakt van teddystof, waardoor de kruikenzak ook nog eens heerlijk zacht is voor in de maxi cosi.

Service van Schattige Babykleertjes

Schattige Babykleertjes heeft een ruim assortiment aan leuke kruikenzakken. Wij begrijpen dat je deze natuurlijk makkelijk en snel wil kunnen bestellen. Daarom hebben we verschillende betaalmethodes waaronder iDeal, PayPal, en creditcard. Bestellingen boven de 20 euro worden gratis thuisbezorgd. Voldoet de kruikenzak baby niet helemaal aan jouw verwachtingen? Geen probleem! Binnen 14 dagen kun je de kruikenzak kosteloos retour sturen. Mocht je nog vragen over ruilen en retourneren hebben dan kun je altijd terecht bij onze klantenservice of kijk bij veelgestelde vragen.

Jouw winkelwagen