• Gratis verzending v.a. 40,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Ledikantlakentjes

Bij Schattige Babykleertjes kan jij, naast baby- en kinderkleding, ook de leukste babyspullen shoppen. Alles voor het bedje van je baby vind je dus ook bij ons, met de mooiste ledikantlakens in verschillende ontwerpen van de beste merken. 

Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Ledikantlakens bij Schattige Babykleertjes

Bij ons kan je terecht voor de mooiste ledikantlakens van kwalitatieve stoffen. Wij hebben ledikantdekens met leuke ontwerpen van de laatste trends. Zowel voor jongens als voor meisjes vind je verschillende leuke Ledikantlakens met leuke prints en designs.

Ledikantlaken gebruiken

Je kunt de ledikantlakens in ons assortiment gebruiken voor een ledikantje of een wieg. In de zomer kan je de ledikantlakens ook gebruiken zonder deken. Wanneer jij je baby in zijn of haar ledikantje legt, is het belangrijk dat hij of zij niet onder de dekens terecht kan komen. Daarom moet jij je kindje altijd met de voeten tegen het voeteneinde leggen. Leg een ledikantlakentje over je baby'tje heen op ongeveer schouderhoogte en leg daar een baby dekentje overheen. Laat het lakentje iets uitsteken en vouw dat om de deken heen. Is je ledikantlaken te lang? Dan kan je deze onder het matras wegwerken. Stop de dekens en lakens ook aan de zijkanten onder het matras, zodat je kindje lekker stevig is ingewikkeld. Zo voorkom je dat je kleintje kan draaien of de lakens kan wegschoppen. Het is heel belangrijk dat het hoofdje van je kleintje vrij is, zodat hij of zij gemakkelijk kan ademen. 

Service bij Schattige Babykleertjes

Niet alleen voor baby- en kinderkleding kan jij bij ons terecht. Je vind in ons assortiment namelijk ook allerlei baby accessoires voor de verzorging van je kleintje, zoals slabbetjes, wikkeldoeken, voedingskussens en meer. Heb jij vragen over het gebruik van een van onze producten of over ons assortiment? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag! Plaats jij je bestelling voor 23.59? Dan heb jij jouw bestelling de volgende dag al in huis. En mocht het niet naar wens zijn, dan kan jij je ledikantlakentje gemakkelijk en kosteloos retourneren. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze collecties, acties en aanbiedingen of kijk op onze sale voor onze laatste aanbiedingen. Wie weet kom je nog een goedkoop ledikantlakentje tegen.

Jouw winkelwagen