• Gratis verzending v.a. 40,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Baby rammelaars

Een rammelaar is een ideaal speeltje voor een baby. Een rammelaar met een geluidje erin of een rammelaar met een bijtring zijn ideaal om te spelen en te ontdekken voor een kleintje. Het is ook nog eens hartstikke leuk om te zien hoe jouw kindje driftig loopt te zwaaien met die rammelaar om dat geluidje te horen. Omdat een rammelaar een echte baby essential is, vind je in ons assortiment altijd de leukste rammelaars voor jouw baby.  

Rammelaar kopen

Een rammelaar is waarschijnlijk het eerste stukje baby speelgoed dat je koopt voor jouw kleintje. Net als die versleten knuffel die jij nog hebt uit je kindertijd, is een rammelaar een echte baby essential. Soms wordt Een rammelaar is essentieel in het leven van een newborn baby, met dit in gedachten wil je natuurlijk wel een goede baby rammelaar voor je kleine! Daarom zullen wij je zo goed mogelijk helpen met het kiezen uit het grote aanbod rammelaars die wij in onze collectie hebben.

Over onze rammelaars

Vrijwel al onze baby rammelaars hebben een ronde grip. In tegenstelling tot de oude rammelaars, kan je kleintje de rammelaar heel gemakkelijk zelf pakken. De rammelaars in ons assortiment zijn allemaal leuke diertjes zoals een nijlpaardje, konijn, aapje of olifantje. Er zitten vaak kleine balletjes of belletjes in de holle ruimte van een rammelaar om zo een leuk geluid te krijgen wanneer je kleintje ermee speelt. In ons assortiment vind je rammelaars die gemaakt zijn van verschillende materialen. Zo hebben wij houten rammelaars met gebreide stof, maar ook rammelaars in de vorm van een knuffel die lekker zacht zijn. Ideaal voor jouw kindje om mee te spelen. 

Jollein en Happy Horse rammelaars?

Happy Horse een van de leukste merken in Nederland als het om baby speelgoed gaat, en hier mag de baby rammelaar natuurlijk niet ontbreken. Een knuffel van Happy Horse is super fijn gezelschap en een vriendje voor het leven voor iedere baby, dreumes of peuter. Veel van de rammelaars in ons assortiment zijn van Happy Horse. Happy Horse heeft namelijk rammelaars die geschikt zijn vanaf 0 jaar. Alle producten en knuffels van Happy Horse voldoen aan alle veiligheidseisen, je hoeft je dus geen zorgen te maken als je kleintje met zijn rammelaar speelt. De rammelaars in de collectie van Happy Horse zijn natuurlijk geen doodnormale, houten rammelaars. Nee, met een baby rammelaar uit het assortiment van Schattige Babykleertjes is je kleine echt uniek. Deze zijn namelijk in de vorm van allerlei verschillende schattige dieren. Wat dacht je bijvoorbeeld van Sophie de giraf of een rammelaar van Dikkie Dik voor je liefje? De schattigheid straalt er vanaf als je baby er lekker met Sophie de giraf aan het rammelen is! Naast dat dit natuurlijk er veel leuker uitziet is een baby rammelaar van Happy Horse ook een stuk veiliger als je kindje de rammelaar beweegt, omdat deze van stof gemaakt zijn. Ook Jollein heeft veel leuke rammelaars. Deze rammelaars hebben een stijlvolle houten ring en zijn ook zo gemaakt zodat jouw zoontje of dochter er veilig mee kan spelen. En wat is er belangrijker dan de veiligheid van je kleintje?

Rammelaars gebruiken

Een aantal van de baby rammelaars in ons assortiment, is dat ze ook als bijtringen te gebruiken zijn. Zodoende kan jouw kindje lekker sabbelen en knagen aan zijn rammelaar, zonder dat het gevaarlijk is of slecht is voor de tandjes die doorkomen. Zodra de tandjes bij je baby doorkomen, is een bijtring erg handig. Dit is namelijk niet prettig voor de baby, en door te bijten in een bijtring kan de pijn verlicht worden en wordt je kleintje ook een beetje afgeleid. Bovendien hoort je kindje ook dat herkenbare geluid van zijn of haar rammelaar. Uiteraard zal het nog even duren voordat jouw kindje de bijtring nodig heeft. Vanaf de geboorte zal je kleine kindje vooral veel slapen en eten. Maar vanaf een maand of drie kan jouw zoontje of dochter al een rammelaar vastpakken. Je zult merken dat je kindje vaker de dekens vastgrijpt of iets anders pakt. Op dat moment pakt je baby nog onbewust de rammelaar vast. Wanneer de rammelaar geluid maakt zal je kleintje er op reageren. Langzaam maar zeker zal je kindje steeds vaker de rammelaar oppakken om ermee te spelen. Een rammelaar kan je ook wel beschouwen als educatief speelgoed. Met een rammelaar kunnen ze namelijk beginnen met het ontdekken van de wereld en hun eigen lichaam. Als ze de rammelaar beweegt, maakt deze geluid en doordat ze er ook op kunnen sabbelen, kunnen zij allerlei ervaringen opdoen in hun jonge leventje. Omdat baby's de wereld verkennen met hun handen en mond, is het erg belangrijk dat jouw rammelaar veilig is. Let altijd op je kindje, ook als hij of zij met een veilige rammelaar speelt. 

 

 

 

 

 

Jouw winkelwagen