Babynestje


Babynestje

Babynestjes zijn enorm hip en razend populair. Een babynestje geeft de baby een heerlijk knus en comfortabel nestje om te slapen of te liggen en is ook heel gemakkelijk mee te nemen als ergens op bezoek gaat. 

Een babynestje doet een beetje denken aan een hondenmand. Het babynestje wordt veel gebruikt in Scandinavische landen en de trend is nu ook overgewaaid naar Nederland. Superleuk, want het heeft veel fijne voordelen voor jou en je kleintje! Het is wel belangrijk om de veiligheid van je baby in de gaten te houden en jezelf ervan zeker te stellen dat het babynestje op een veilige plek ligt die je ook goed in de gaten kunt houden. Het is raadzaam een babynestje alleen te gebruiken wanneer je toezicht kan houden op je baby.

Wat is een babynestje?

Een babynestje kun je zien als een soort mandje voor je baby, gemaakt van comfortabele zachte stof. Een heerlijk warm, knus plekje voor je kindje om in te liggen. Een baby voelt zich net als bij inbakeren, geborgen; met het vertrouwde gevoel van de baarmoeder. Je kan een babynestje gebruiken vanaf het moment dat je baby geboren is en tot de baby ongeveer 6 maanden oud is.

Met het touwtje in de rand van het nestje kun je de maat van het bedje helemaal aanpassen op jouw baby. Het babynestje heeft ook als voordeel dat het babynestje licht en klein is, en daardoor makkelijk te vervoeren. Het is een mobiele slaap- of rustplek voor je baby, die er ook nog eens heel leuk uit ziet.

Schattige Babykleertjes 9,2 /10 - 8001 beoordelingen