• Gratis verzending v.a. 20,-
  • Vóór 23:30 = morgen in huis
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Babyspeelgoed

Baby’s horen heerlijk vrij te zijn en lekker te kunnen spelen. Met verschillende soorten speelgoed en knuffels leren ze verschillende texturen kennen, maar kunnen ze bovenal lekker plezier maken! In ons assortiment vind je het leukste speelgoed voor baby’s.

Babyspeelgoed van hoge kwaliteit

Zodat jouw baby ongestoord kan spelen hebben wij in ons assortiment verschillende knuffeldoekjes, rammelaars en grote knuffels opgenomen van de hipste merken. Heel populair zijn bijvoorbeeld de knuffels van Happy Horse.


Het leuke speelgoed uit ons assortiment is ook heel erg leuk om als kraamcadeau te geven. Zo hoef je niet te gokken naar de juiste maat kleding en gaat je cadeau vaak net langer mee dan een outfit. Wie weet staat de knuffel die jij cadeau geeft jaren later nogsteeds in de kinderkamer te stralen!

Veilig en leerzaam babyspeelgoed
Veiligheid speelt een belangrijke rol bij babyspeelgoed. Zo mogen er geen kleine voorwerpen aan het speelgoed zitten wat makkelijk los kan komen. Dit is om te voorkomen dat je kind deze inslikt en mogelijk stikt. Bij babyspeelgoed zie je ook dat het vaak meerdere zintuigen stimuleert. De knuffels voelen vaak lekker zacht, hebben leuke kleuren en patroontjes. Het komt ook vaak voor dat er een muziekje of een rammelaar in het speelgoed zit. Zo leert jouw baby verschillende zintuigen beter gebruiken!
Babyspeelgoed van Happy Horse
Het super populaire babyspeelgoed merk Happy Horse heeft in zijn collecties heel veel personages omgebouwd tot knuffeldieren en rammelaars. Zo kan jouw baby van het figuur waar hij of zij fan van is, meerdere soorten speelgoed hebben! Voorbeelden van deze leuke figuren zijn konijn Richie en aap Mickey, maar naast deze vriendjes zijn er nog veel meer knuffels te vinden in ons assortiment!
Service van Schattige Babykleertjes
Heb je alles kunnen vinden waar je naar op zoek was? Wanneer je bij ons besteld voor 23:30 zijn de door jou gekozen artikelen vaak morgen al bij jou in huis. Vanaf een bestelling van €20,- geniet je daarnaast ook nog eens van een gratis verzending!

 

Mocht je nog vragen hebben over de babyspeelgoed uit ons assortiment, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Kijk anders ook even bij onze veelgestelde vragen. Misschien zit het antwoord op jouw vraag hier al tussen.

 

Jouw winkelwagen