• Gratis verzending v.a. 30,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Baby speelgoed

Baby’s horen heerlijk vrij te zijn en lekker te kunnen spelen. Met verschillende soorten baby speelgoed en knuffels leren ze verschillende texturen kennen, maar kunnen ze bovenal lekker plezier maken! In ons assortiment vind je het leukste speelgoed voor baby’s en peuters.

Baby speelgoed van hoge kwaliteit

Een van de belangrijkste eigenschappen van baby speelgoed is dat het veilig moet zijn. Dat betekent bijvoorbeeld dat er geen losse onderdelen aan het speelgoed moeten zitten die ingeslikt kunnen worden. Daarnaast is het belangrijk dat kinderen op hun speelgoed moeten kunnen sabbelen. Daarom moet ook al het speelgoed van veilig materiaal gemaakt worden. 

Speelgoed voor je baby is vanaf de geboorte al belangrijk. In de box of in de wieg kunnen zij de wereld ontdekken. Dat begint met een bijtring of een interessante muziekmobiel, die jouw kleintje langzaam maar zeker in slaap sust. Zodra jouw baby iets ouder wordt, kunnen ze langzaam maar zeker speelgoed herkennen. Het is dan natuurlijk hartstikke leuk om ze baby knuffels of een rammelaar te geven.

Zodat jouw baby ongestoord kan spelen hebben wij in ons assortiment verschillende knuffeldoekjes, rammelaars en grote knuffels opgenomen van de hipste merken. Heel populair zijn bijvoorbeeld de knuffels van Happy Horse, Jellycat, Dirkje en Lodger.


Baby speelgoed is ook altijd een heel leuk kraamcadeau! Zo hoef je niet te gokken naar de juiste maat kleding en gaat je cadeau vaak net wat langer mee dan een outfit. Wie weet wordt de knuffel die jij cadeau hebt gegeven wel het beste vriendje van de baby!

Veilig en leerzaam babyspeelgoed
Veiligheid speelt een belangrijke rol bij baby speelgoed. Zo mogen er geen kleine voorwerpen aan het speelgoed zitten wat makkelijk los kan komen. Dit is om te voorkomen dat je kind deze inslikt en mogelijk stikt. Bij baby speelgoed zie je ook dat het vaak meerdere zintuigen stimuleert. De knuffels voelen vaak lekker zacht, hebben leuke kleuren en patroontjes. Het komt ook vaak voor dat er een muziekje of een rammelaar in het speelgoed zit. Zo leert jouw baby verschillende zintuigen beter gebruiken. Sommige knuffels of rammelaars zijn ook bewust gemaakt van verschillende materialen. Zo kan een baby veel ontdekken aan de hand van speelgoed.
Baby speelgoed van Happy Horse
Het populaire merk Happy Horse heeft in zijn collecties heel veel personages omgebouwd tot knuffeldieren en rammelaars. Zo kan jouw baby van het figuur waar hij of zij fan van is meerdere soorten speelgoed hebben! Voorbeelden van deze leuke figuren zijn konijn Richie en aap Mickey, maar naast deze vriendjes zijn er nog veel meer knuffels te vinden in ons assortiment! Naast Happy Horse vind je ook veel baby speelgoed bij het merk Jellycat. Jellycat heeft allerlei leuke baby knuffels van dieren, zoals walvissen, vosjes of een vrolijke kreeft.

 

Ook kledingmerken als Dirkje en Blue Seven hebben leuk baby speelgoed in ons assortiment. Bij Schattige Babykleertjes vind je verschillende knuffels, rammelaars, bijtringen, maar ook peuter speelgoed in ons assortiment.

Service van Schattige Babykleertjes
Bij Schattige Babykleertjes vinden wij jou als klant het belangrijkst. Daarom vind je naast baby- en kinderkleding ook veel babyspullen, zoals baby speelgoed, verzorgingsartikelen en allerlei accessoires. Mis jij producten of een bepaald merk in ons assortiment? Dan horen wij dat graag!

Plaats jij je bestelling bij ons voor 23:59? Dan kan jij je bestelling de volgende dag al in huis krijgen. 

 

Mocht je nog vragen hebben over ons baby speelgoed, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Kijk anders ook even bij onze veelgestelde vragen. Zoek je nog een betaalbaar cadeau? Kijk dan eens op onze sale pagina voor onze laatste aanbiedingen.

 

Jouw winkelwagen