• Gratis verzending v.a. 20,-
  • Vóór 23:30 = morgen in huis
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Knuffels

Knuffels

De schattigste baby knuffels bij Schattige Babykleertjes

Een knuffel is voor een baby altijd fijn om mee te spelen. Bij Schattige Babykleertjes hebben we baby knuffeltjes van veel populaire merken in het assortiment. In assortiment hebben we Lodger, Snoozebaby en Happy Horse knuffels. De baby knuffels kunnen gebruikt worden als kinderstoel accessoires, buggy accessoires, babykamer accessoires of als kinderwagen accessoires. De Dikkie Dik knuffel is een van onze favoriete baby knuffels. De nieuwe collectie baby knuffels vind je gemakkelijk bij Schattige Babykleertjes.

 

Waar kan een baby knuffel voor gebruikt worden?

Een baby knuffel kan veel verschillende activiteiten gebruikt worden. Een baby knuffel is altijd leuk om mee te nemen wanneer je een auto reis gaat maken. Een baby knuffel is dan ook een mooi autostoel accessoires. Voor een baby is het fijn om in de wieg ook iets te hebben om vast te houden. Dit kan bijvoorbeeld een konijnen knuffel zijn. Wanneer je in je vrije tijd met de kinderwagen op stap gaat is het voor de baby fijn om een knuffeltje mee te nemen. Een baby knuffel is dan ook een mooi kinderwagen accessoires of buggy accessoires. Een baby knuffel kan bij een baby erg veel rust brengen. Baby’s vinden het fijn even wat vast te hebben in hun handjes.

 

Een baby knuffel in verschillende soorten

Niet iedere baby zal dezelfde knuffel even leuk vinden. Daarom hebben we bij Schattige Babykleertjes een ruim assortiment samengesteld. Zo hebben wij een speenknuffel of een muziekknuffel. Rabbit Richie en Dikkie Dik knuffeltjes vinden baby’s altijd erg leuk. Een baby knuffel is bij ons verkrijgbaar in verschillende dieren knuffels. Bijvoorbeeld een knuffel aap, ooievaar knuffel of een kangaroo knuffel. Naast de verschillende soorten knuffels zijn de baby knuffels verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bijvoorbeeld een blauwe, groene, bruine of een roze knuffel. De roze knuffel is leuk voor de baby meisjes. Bij Schattige Babykleertje verkopen we de populaire merken Lodger, Happy Horse en Snoozebaby. De zachte knuffels bestel je snel en gemakkelijk.

 

De service van Schattige Babykleertje

Mocht je vragen of opmerkingen hebben over je bestelling, dan kun je altijd terecht bij onze klantenservice. Ook voor veelgestelde vragen kun je terecht bij de klantenservice. Een bestelling die vóór 18:30 uur besteld én betaald is, wordt dezelfde werkdag verzonden. Je kunt zelf de dag en het tijdvak van levering kiezen bij de checkout. Een bestelling kan betaald worden met verschillende betaalmethodes. Je kunt kiezen uit creditcard, iDeal of Paypal. Wanneer je het product pas wilt betalen bij ontvangst, kun je gebruik maken van achteraf betalen. Wanneer je bestelling boven de 20 euro is, wordt er gebruik gemaakt van gratis verzending. Mocht het product toch niet helemaal naar wens zijn dan kun je het product binnen 14 dagen kosteloos naar ons retour zenden. Wanneer je een baby knuffel cadeau geeft aan iemand is het wel leuk als dit ingepakt is. Daarom biedt Schattige Babykleertjes een gratis kado service aan bij iedere bestelling.

De leukste baby knuffels bestel je snel en gemakkelijk bij Schattige Babykleertjes!

Jouw winkelwagen