• Gratis verzending v.a. 20,-
  • Vóór 23:30 = morgen in huis
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Muziekmobiel

Muziekmobiel

Iedere ouder wilt natuurlijk dat zijn of haar kind opgroeit met muziek, het liefst vanaf de eerste levensjaren al. Om er voor te zorgen dat deze droom werkelijkheid wordt, hebben we speciaal voor jou en je kleine een muziekmobiel in het assortiment opgenomen. Benieuwd wat dit is en welk merk we hebben?

 

Wat is een muziekmobiel?

Om mee te beginnen willen we je graag uitleggen wat een muziekmobiel is. Een muziekmobiel is een prachtig hangend object wat boven het bed van je kleine komt te hangen. Naast dat een mobiel muziek maakt, draaien de hangers aan de muziekmobiel rond. Hierdoor valt je kleintje lekker in slaap bij het luisteren naar de muziekjes. Een muziekmobiel geeft je kleintje rust en troost, hierdoor kan jij ook met een gerust hart je kleintje laten rusten.

 

Waar kan ik een muziekmobiel baby voor gebruiken?

Nu je weet wat een muziekmobiel is, willen we je graag meenemen naar de verschillende gebruiksmogelijkheden die je met een muziekmobiel hebt. Zo kan je een muziekmobiel als autostoel accessoires gebruiken om je kleine ook in de auto te laten slapen. Zelfs aan de buggy kan je er één bevestigen. Let wel op dat je dan niet kiest voor een houten mobiel, deze kunnen niet tegen weer en wind.

 

De Jollein muziekmobiel

De muziekmobiel die wij speciaal voor jou in ons assortiment hebben opgenomen is de Jollein muziekmobiel. Nu vraag je je vast af, waarom die? De muziekmobielen van Jollein staan bekend om hun stevigheid, die ze koppelen aan design. Jollein’s Indians muziekmobiel is gemaakt van stevige materialen, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat er stukken afbreken. Ook zit er natuurlijk een leuk deuntje in waardoor je kleine rustig in slaap valt.

 

Let op het welzijn van je kleine

Bij het kiezen van de juiste Jollein muziekmobiel moet je natuurlijk wel het welzijn van je kleintje in de gaten houden. Laat daarom niet achter elkaar de muziekmobiel draaien en muziek spelen, maar bouw het rustig op. Hierdoor went hij of zij aan het gekke voorwerp dat boven zijn of haar bedje ronddraait en schrikt ze niet van de bewegende voorwerpen boven het hoofdje.

 

Service van Schattige Babykleertjes

Wij vinden een goede service ontzettend belangrijk. Daarom kan je voor alle vragen die je eventueel hebt over de muziekmobiel baby van Jollein altijd bij ons terecht. Ook voor Happy Horse of andere babymerken staan wij natuurlijk altijd voor je klaar. Daarnaast kan je kijken bij de veelgestelde vragen, wie weet staat jouw vraag daar ook wel bij! Voor verzendingsgegevens kun je even een kijkje nemen bij de algemene voorwaarden. Daarin vind je onder andere dat betaling via PayPal of iDeal geen probleem is. De verzending van de Jollein indians muziekmobiel is gratis! Wil je niks missen op het gebied van baby’s, babykleding en natuurlijk de muziekmobiel baby moet je zeker onze social media accounts! Op Facebook vind je van maandag t/m vrijdag de nieuwste collecties en de modetrends voor jongens en meisjes.

 

Jouw winkelwagen