• Gratis verzending v.a. 30,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Muziekmobiel

Een muziekmobiel is onmisbaar. Leg je kleintje in de box en laat hem of haar verwondert naar boven kijken met onze muziekmobielen. Het is niet alleen leuk om te zien hoe je kleintje reageert op het muziekje van de mobiel, jouw baby'tje wordt ook makkelijker in slaap gesust, zonder dat jij daar bij hoeft te blijven. Ontdek jouw nieuwe muziekmobiel in ons assortiment. 

Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Muziekmobiel

Iedere ouder wilt natuurlijk dat zijn of haar kind opgroeit met muziek, het liefst vanaf de eerste levensjaren al. Om er voor te zorgen dat deze droom werkelijkheid wordt, hebben we speciaal voor jou en je kleine een muziekmobiel in het assortiment opgenomen. Kijk snel voor de leukste mobielen in ons assortiment en wie weet heeft jouw kleintje straks zo'n mooie muziekmobiel boven zijn of haar box hangen.

Wat is een muziekmobiel?

Om mee te beginnen willen we je graag uitleggen wat een muziekmobiel is. Een muziekmobiel is een prachtig hangend object wat boven het bed van je kleine komt te hangen. Naast dat een mobiel muziek maakt, draaien de hangers aan de muziekmobiel rond. Hierdoor valt je kleintje lekker in slaap bij het luisteren naar de muziekjes. Een muziekmobiel geeft je kleintje rust en troost, hierdoor kan jij ook met een gerust hart je kleintje laten rusten.

Waar kan ik een muziekmobiel voor gebruiken?

Nu je weet wat een muziekmobiel is, willen we je graag meenemen naar de verschillende gebruiksmogelijkheden die je met een muziekmobiel hebt. Zo kan je een muziekmobiel als autostoel accessoires gebruiken om je kleine ook in de auto te laten slapen. Zelfs aan de buggy kan je er één bevestigen. Let wel op dat je dan niet kiest voor een houten mobiel, deze zijn niet zo goed bestand tegen het weer. Bovendien moet je ook een beetje op de opvang letten. Sommige muziekmobielen zijn alleen bedoeld voor boven de box of boven het bedje van je baby. Maar er zijn ook kleinere varianten die je gemakkelijk mee kunt nemen.

De Jollein muziekmobielen

De muziekmobielen die wij speciaal voor jou in ons assortiment hebben opgenomen zijn de Jollein muziekmobielen. Nu vraag je je vast af, waarom deze? De muziekmobielen van Jollein staan bekend om hun stevigheid, die ze koppelen aan design. Jollein’s Indians muziekmobiel is gemaakt van stevige materialen, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat er stukken afbreken. Ook zit er natuurlijk een leuk deuntje in waardoor je kleine rustig in slaap valt. Naast een muziekmobiel, vind je ook verschillende muziekhangers van Jollein in ons assortiment. 

Let op het welzijn van je kleine

Bij het kiezen van de juiste Jollein muziekmobiel moet je natuurlijk wel het welzijn van je kleintje in de gaten houden. Zet jouw muziekmobiel niet direct aan, maar laat je kindje rustig wennen aan dit gekke object. Die draaiende objecten en het muziekje kunnen een flinke indruk achterlaten. Daarom is het beter om deze niet direct heel intensief te gebruiken. Hierdoor went hij of zij aan het gekke voorwerp dat boven zijn of haar bedje ronddraait en schrikt ze niet van de bewegende voorwerpen boven het hoofdje.

Service van Schattige Babykleertjes

Wij vinden een goede service ontzettend belangrijk. Daarom kan je voor alle vragen die je eventueel hebt over de muziekmobiel baby van Jollein altijd bij ons terecht. Ook voor Happy Horse of andere babymerken staan wij natuurlijk altijd voor je klaar. Daarnaast kan je kijken bij de veelgestelde vragen, wie weet staat jouw vraag daar ook wel bij! Voor verzendingsgegevens kun je even een kijkje nemen bij de algemene voorwaarden. Daarin vind je onder andere dat betaling via PayPal of iDeal geen probleem is. De verzending van de Jollein indians muziekmobiel is gratis! Wil je niks missen op het gebied van baby’s, babykleding en natuurlijk de muziekmobiel baby moet je zeker onze social media accounts! Op Facebook vind je van maandag t/m vrijdag de nieuwste collecties en de modetrends voor jongens en meisjes.

Jouw winkelwagen