• Gratis verzending v.a. 20,-
  • Vóór 23:30 = morgen in huis
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Rammelaar

Rammelaar

Natuurlijk heeft elke baby vroeger een favoriete knuffel gehad, maar weet je nog de tijd daarvoor? Toen had jij ook net als wij je favoriete rammelaar. Een rammelaar is essentieel in het leven van je newborn baby, met dit in gedachten wil je natuurlijk wel een goede baby rammelaar voor je kleine! Daarom zullen wij je zo goed mogelijk helpen met het kiezen uit het grote aanbod rammelaars die wij in onze collectie hebben.

 

De rammelaars van Schattige Babykleertjes

Voordat je een keuze maakt welke rammelaar je wilt willen we je graag wat meer vertellen over het merk baby rammelaars dat wij hebben. Dit is namelijk één van de meest populaire merken: Happy Horse! Dit merk is ideaal voor in de vrije tijd met je schatje.

 

Waarom Happy Horse?

Happy Horse is hét knuffelspeeltjes merk van Nederland, en hier kan de baby rammelaar natuurlijk niet ontbreken. Een knuffel van Happy Horse is super fijn gezelschap en een vriendje voor het leven voor iedere baby, dreumes en peuter. Wat wij en Happy Horse beiden erg hoog in het vaandel hebben staan is de veiligheid van je kleintje! Daarom zijn de producten, waaronder de rammelaar geschikt vanaf 0 jaar. Daarnaast zijn alle producten voorzien van het CE keurmerk, dit houdt in dat de rammelaars en knuffels voldoen aan de Europese veiligheidseisen. Want zeg nou zelf, wat is belangrijker dan de veiligheid van je kleintje?

 

Rammelaars in de vorm van knuffels

De rammelaars in de collectie van Happy Horse zijn natuurlijk geen doodnormale houten rammelaars. Nee, met een baby rammelaar uit het assortiment van Schattige Babykleertjes is je kleine echt uniek. Deze zijn namelijk in de vorm van allerlei verschillende schattige dieren. Wat dacht je bijvoorbeeld van Sophie de giraf of een rammelaar van Dikkie Dik voor je liefje? De schattigheid straalt er vanaf als je baby er lekker met Sophie de giraf aan het rammelen is! Naast dat dit natuurlijk er veel leuker uitziet is een baby rammelaar van Happy Horse ook een stuk veiliger als je kindje de rammelaar beweegt, omdat deze van stof gemaakt zijn.

 

Rammelaars als bijtringen

Bijkomend voordeel van de rammelaars is dat sommige ook bijtringen zijn. Hierdoor kan je kleine lekker sabbelen aan zijn rammelaar. Een bijtring wanneer je kindje opgroeit is heel belangrijk in de ontwikkeling van je kleine, het is namelijk de remedie bij het doorkomen van de tandjes. Hij zal geen pijn hebben als hij in de rammelaar bijt en er kunnen ook geen stukken afbreken van de baby rammelaar van Schattige Babykleertjes. Daarnaast hoor je een leuk geluid als je kleintje met de rammelaar beweegt!

 

Wanneer kan een baby een rammelaar vasthouden?

Wij krijgen vaak de vraag wanneer een baby een rammelaar vast kan houden. Uit onderzoek is gebleken dat dit ongeveer vanaf een maand of drie is. Dan kan je kleintje een eenvoudig speeltje als een rammelaar vasthouden en ermee spelen. Natuurlijk is het geen probleem om eerder een baby rammelaar aan te schaffen voor je baby, let dan wel goed op als je kindje de rammelaar beweegt.

 

De rammelaar als educatief speelgoed

Naast dat een rammelaar natuurlijk leuk is voor je kleine, is het ook heel educatief speelgoed. Kinderen willen namelijk alles ontdekken wat nieuw is. Dit doen ze zowel met hun handen als met hun mond. Zolang er geen kleine stukken of loslatende stukken op zitten kan dit geen kwaad, anders moet je als ouder goed opletten!

 

Service van Schattige Babykleertjes

Bij Schattige Babykleertjes staat service met stip bovenaan. Voor houten rammelaars of ander houten speelgoed met houten ring zit je bij ons ook goed. Voor vragen kun je altijd terecht bij onze klantenservice. Voor veelgestelde vragen kan je terecht op onze website. Wanneer je producten op werkdagen voor 18:30 uur bestelt, dan heb je de producten de volgende werkdag al in huis. Betalingen kunnen gedaan worden met veel verschillende betaalmethodes. Wij bieden onder andere iDeal, creditcard en Paypal aan. Bestellingen met een bedrag hoger dan €20,- profiteren van gratis verzending van producten. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en trend op het gebied van babykleertjes kun je ons volgen op social media. Op Facebook vind je de nieuwste collecties en de laatste trends. Koop nu de rammelaar die bij je kleintje past bij Schattige Babykleertjes!

Jouw winkelwagen