• Gratis verzending v.a. 40,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Verschoningsmatje

Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Verschoningsmatje

Een verzorgingsmatje is ideaal voor onderweg

Ben je net onderweg met je kleine in de maxi cosi of de auto en dan ruik je het, ohnee! Een poepbroek... Zaak is om je kleine nu zo snel mogelijk te verschonen, zodat hij of zij weer blij door het leven kan. Nu denk je vast, zo’n verschoningsmatje is veel te groot om mee te nemen toch? Nu niet meer! Schattige Babykleertjes heeft verschillende verschoningsmatjes in het assortiment die licht in gewicht zijn en gemakkelijk op te vouwen. Zeg maar dag tegen huilende kindjes en hallo tegen schone billetjes!

Naast dat een verschoonmatje ideaal is voor onderweg, mag deze natuurlijk ook niet ontbreken als je lekker op stap bent met je kleine. Je moet er toch niet aandenken dat je geen spullen hebt om je lieverd te verschonen.

 

Verschoningsmatjes voor jongetjes en voor meisje

We hebben verschoningsmatjes voor jongetjes en voor meisjes, maar natuurlijk ook uniseks. Ons advies is, kies vooral de kleur die jezelf leuk vind voor je kindje. Of dit nou een verschoningsmatje pink is voor een jongen of blauw voor een meisje, het kan allemaal bij Schattige Babykleertjes!

 

De crème de la crème onder de verzorgingsmatjes

We hebben speciaal voor jou de crème de la crème uitgezocht onder de verschoonmatjes. Ondanks dat de verschoningsmatjes verschillende vormen hebben, hebben ze één ding gemeen. Ze zorgen er voor dat je kleine comfortabel kan liggen als je hem of haar aan het verschonen bent!

 

Tips en tricks voor het verschonen

Schattige Babykleertjes heeft verschillende tips voor jou als ouder op een rijtje gezet om het verschonen zo makkelijk mogelijk te maken.

  1. Maak het rompertje los aan de onderkant en stroop je deze een stukje op. Hierdoor voorkom je dat het rompertje vies wordt.
  2. Maak de luier los (twee plakstripjes aan de voorkant) en kijk even hoe vies de luier is. Let op! Trek niet meteen de hele luier weg, want baby’s vinden niets leuker dan poepen of plassen zonder luier aan.
  3. Leg de nieuwe luier open neer. Til het onderlijf wat op en haal de vieze luier weg.
  4. Neem een billendoekje en maak de voor en achterkant goed schoon, zodat er niet alsnog irritatie ontstaat.
  5. Onderlijf weer optillen, nieuwe luier plaatsen tot de goede hoogte en dichtplakken (niet te strak, niet te los).
  6. En klaar is kees! Je kleine is weer helemaal schoon.

 

Service van Schattige Babykleertjes

Wil je je meer weten over verschoningsmatjes? Dan zit je bij ons goed! Daarom helpen wij je graag keuze te maken uit de verschillende matjes. Heb je eventuele vragen? Dan is het altijd mogelijk om deze aan de klantenservice te stellen, daarnaast kan je ook even kijken bij de veelgestelde vragen.

Is het gekochte verschoningsmatje voor baby’s toch niet helemaal naar wens? Geen probleem! Bij Schattige Babykleertjes kun je gemakkelijk jouw bestelling gratis retourneren binnen 14 dagen. 

Heb je jouw bestelling voor 18:30 uur besteld, dan heb je je verzorgingsmatje morgen in huis. in ons assortiment hebben we ook veel kleertjes voor een leuke baby outfit, zoals baby blouses en broeken.

 

Jouw winkelwagen