• Gratis verzending v.a. 40,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

De meest comfortabele en warme wiegdekens

Het warm houden van je baby is een dagtaak. Overdag moet je denken aan goede kleertjes, zoals mutsen en slofjes, maar ook s’ nachts moet je hier goed op voorbereid zijn. In de nacht kan het namelijk erg afkoelen! Hiervoor is het belangrijk om goed na te denken over de juiste wiegdeken die je gebruikt om jouw baby in te stoppen voor het slapen gaan.


Een paar belangrijke zaken waar je als ouder naar moet kijken is de grootte van de wiegdeken, en de dikte hiervan. In de zomer is het bijvoorbeeld vaak veel te warm voor een dikke, wollen wiegdeken.

De juiste wiegdeken is een veilige wiegdeken
Wiegdekens zijn verkrijgbaar in vele kleuren en materialen. Daarnaast worden ze gemaakt door hippe merken zoals Noppies en Jollein. Er is genoeg keuze dus! Nou is het uiteraard geweldig om een super schattige wiegdeken in huis te halen voor je baby, maar het belangrijkste is dat je een veilige keuze maakt. Zo is het belangrijk om de juiste maat te kopen, want wanneer een wiegdeken te lang is loop je namelijk de kans dat deze over het hoofdje van je baby komt tijdens het slapen. Dit is natuurlijk erg gevaarlijk, want zo kan je kindje stikken.

 

Wanneer de wiegdeken te lang is, vouw deze dan niet dubbel! Zo zal jouw baby het veel te warm hebben s’ nachts en dat is ook niet zonder gevaar. Hou dus altijd rekening met het seizoen en zijn temperaturen. In de winter is het bijvoorbeeld verstandig om een dikkere wiegdeken te gebruiken dan in de zomer. Zo zal jouw baby het niet te koud krijgen, maar ook niet te warm!

Wiegdekens kopen bij Schattige Babykleertjes
Het allerbelangrijkste om je kleine groot en sterk te krijgen is een goede nachtrust, dat beseffen wij maar al te goed. Daarom helpen wij je graag keuze te maken uit de verschillende wiegdekens. Heb je eventuele vragen? Dan is het altijd mogelijk om deze aan de klantenservice te stellen, daarnaast kan je ook even kijken bij de veelgestelde vragen.

 

Bevalt de door jouw bestelde wiegdeken niet helemaal? Of is deze te groot voor jouw wiegje? Geen probleem! Bij Schattige Babykleertjes kun je gemakkelijk jouw bestelling retourneren binnen 14 dagen. Plaats je jouw bestelling voor 23:30 uur, dan heb je je wiegdeken de volgende dag al in huis. Zorg ervoor dat je kleintje lekker slaapt en bestel een wiegdeken bij Schattige Babykleertjes!

Jouw winkelwagen