• Gratis verzending v.a. 40,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Wikkeldeken

Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Wikkeldeken

Wikkeldeken baby

In ieder huishouden is wel een baby wikkeldeken te vinden. Een van de belangrijkste dingen voor een baby is de wereld ervaren. Door alle indrukken die ze meekrijgen gedurende de dag, door te zien, te horen, te proeven en te voelen hebben ze veel slaap nodig om alles te verwerken. Met een wikkeldeken geef je je baby een vertrouwd gevoel terwijl ze heerlijk slapen.

Een wikkeldoek voor je baby is ideaal om zowel binnen als buiten te gebruiken, bijvoorbeeld in de kinderwagen om je baby warm te houden, in de wieg of box, tijdens het voeden of na het badderen.

 

Wikkeldeken tot welke leeftijd?

In de eerste weken na de geboorte is het belangrijk dat ouders en kinderen elkaar goed leren kennen. Zo kan de baby goed duidelijk maken wat hij of zij nodig heeft en kan de baby zelf een ritme ontwikkelen in slapen, eten en spelen. Bij een leeftijd van ongeveer drie weken kan het kindje in een wikkeldeken ingewikkeld worden.

Voordat het kindje 6 maanden oud is het verstandig om te beginnen met het afbouwen van het inbakeren. De reden hiervoor is dat kinderen van die leeftijd kunnen beginnen met draaien van hun rug, naar hun buik.

 

Welke wikkeldeken past bij jouw baby?

Bij Schattige Babykleertjes vind je producten van diverse topmerken. Daardoor zijn wij ervan overtuigd dat je vast en zeker snel vindt wat je zoekt. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een Lodger wrappers wikkeldoeken. Deze zijn te gebruiken vanaf de geboorte en hebben een ademende stof zodat jouw kindje niet oververhit kan raken. Door de opening is de veelzijdige Lodger wikkeldoek wrapper handig en veilig te gebruiken in de maxi cosi of autostoel. Bovendien maak je heel makkelijk een capuchon als dat nodig is, ook is de wikkeldeken goed te gebruiken als boxkleed.

 

Service van Schattige Babykleertjes

Bij Schattige Babykleertjes vinden wij service enorm belangrijk. Heb je eventuele vragen over een baby wikkeldeken of baby wikkeldoek dan is het altijd mogelijk om vragen te stellen aan onze klantenservice. Ook kan je kijken of het antwoord op jouw vraag terug te vinden is in onze veelgestelde vragen.

Wil je de door jouw bestelde wikkeldeken retourneren? Geen probleem! Bij Schattige Babykleertjes kun je makkelijk jouw bestelling binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Je kan op verschillende methodes veilig betalen, waaronder iDeal, Creditcard, Sofort Banking en Paypal.

Plaats je jouw bestelling voor 18:30 uur dan heb je de wikkeldeken de volgende dag in huis. Voor de leukste wikkeldekens voor je kleintje shop je bij Schattige Babykleertjes. Welke wikkeldeken gaat het voor jou worden?

Jouw winkelwagen