• Gratis verzending v.a. 30,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Het verhaal achter Dirkje Babywear en Kidswear

  • 03 juni 2013
  • Barbara de Jong - Hellemink
  • 0 reacties

De oprichters van Dirkje zijn Toon and Mieke van Gennip. Zij zijn met het merk Dirkje begonnen in 1990. Het echtpaar stond op de markt met een eigen lijn aan babykleertjes. Zij noemden de lijn " Dirkje", naar hun toenmalige hond. Het welbekende blauwe hondje in het logo van Dirkje herinneert nog aan de oorsprong van het bedrijf.

De activiteiten op de markt zijn over de afgelopen jaren dusdanig succesvol geweest dat het familiebedrijf inmiddels is uitgegroeid tot een internationale onderneming waar ca 25 personen werkzaam zijn. In heel Europa worden schattige en stoere baby's met Dirkje aangekleed. En zelfs buiten Europa is het unieke karakter van Dirkje ontdekt.

Het merk Dirkje is te verkrijgen in verschillende lijnen: het label Dirkje zelf, maar de kleertjes worden bijvoorbeeld ook onder de naam La Boîte à Malices of Jirafa verkocht. Deze namen spreken de Engelse en Franse klanten meer aan dan het Nederlands klinkende "Dirkje". Het blijft allemaal Dirkje, met dezelfde kwaliteit en de eigen look.

Kenmerkend van Dirkje is de goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. De kleertjes zijn scherp geprijsd, maar blijven tegelijkertijd goed in de wasmachine. Ook de look van Dirkje valt direct op: stoere patroontjes, gecombineerd met mooie stoffen. Prachtige applicaties, borduursel, rouches. Dirkje is het helemaal voor mooie babies en hun trotse moeders!

De babycollectie van Dirkje - Dirkje Babywear - is verkrijgbaar vanaf de maten 50 tot en met 86. Kinderkleertjes - Dirkje Kidswear - komen in de maten 92 t/m 104. Soms lopen deze collecties samen, omdat een kledingstukje bijvoorbeeld te krijgen is in maat 62 t/m 92.

Van Gennip ontwerpt de collectie in thema's, zoals bijvoorbeeld Ocean SailingUniversity PrincessAmerican Superstar of Surf Life. Binnen zo'n thema zijn dan verschillende soorten kledingstukken te krijgen: twee-, drie en zelfs vier-delige setjes of losse kledingstukken. Ook tussen de verschillende jaargetijden en zelfs jaren kunnen kleertjes mooi met elkaar gecombineerd worden.

Ontdek de prachtige babykleertjes van Dirkje Babywear en Dirkje Kidswear in de webshop van Schattige Babykleertjes: wij zijn dealer exclusief van Dirkje, volledig gespecialiseerd in Dirkje. De prijzen zijn altijd scherp, u betaalt geen verzendkosten en wat u vandaag bestelt, wordt morgen nog bij u bezorgd!

Tot ziens in onze webshop! www.schattigebabykleertjes.nl

Reactie plaatsen

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.