• Gratis verzending v.a. 30,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Hoe groot valt Dirkje babykleding?

  • 31 maart 2013
  • Barbara de Jong - Hellemink
  • 2 reacties

Wij hebben een webshop gevuld met de Schattige Babykleertjes van Dirkje Babywear. Uit ervaring kunnen wij u adviseren over de maatvoering van de kleertjes die wij aanbieden.

Of de kleertjes van Dirkje goed passen is afhankelijk van de bouw en lengte van uw baby. Over het algemeen kunt u zeggen dat de kleertjes van Dirkje "normaal" vallen. Voor uw gemak hebben wij een matentabel voor u opgesteld, die u op onze website terugvindt.

Wanneer kleertjes afwijkend groter of kleiner vallen dan de maat in de matentabel, hebben we daar rekening mee gehouden in de maatvoering die op de website staat. Dit staat altijd vermeld bij de beschrijving op de productpagina.

Mocht u twijfelen over de maat, dan zijn wij altijd bereid om de kleertjes voor u op te meten. U kunt die maten dan vergelijken met kleertjes die uw kindje op dit moment goed passen.

U kunt met ons chatten via de chatfunctie rechts onderaan deze pagina of daar een berichtje voor ons achterlaten. Wij nemen dan gelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden. Wij helpen u graag

Tot ziens in onze webshop! www.schattigebabykleertjes.nl
 

2 reacties

John de Jong - 31 maart 2013
Hallo, De jasjes van Dirkje vallen gewoon goed op maat. Bij winterjasjes is het verstandig om iets op de groei te kopen zodat je er langer plezier van zult hebben.
B. Van Dam - 31 maart 2013
Ik zou graag het jongens winterjasje van Dirkje voor mijn zoontje willen bestellen. Ik kan de maattabel niet vinden en vroeg mij af hoe deze jas valt.

Reactie plaatsen

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.