• Gratis verzending v.a. 60,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

De nieuwe herfst/wintercollectie van KOKO NOKO

  • 11 juli 2022
  • 0 reacties
Zijn jullie ook zo gek op KOKO NOKO? Dit super toffe baby en kinderkleding merk is met ieder nieuw seizoen nog populairder dan de vorige. Let's all go KOKO NOKO!

KOKO NOKO Fall/Winter 2022/2023

Wij zijn verliefd op de nieuwe wintercollectie van KOKO NOKO. De nieuwe stylen babykleding en kinderkleding komt met trendy kleuren en nemen je mee naar de gezellige herfst en wintermaanden van 2022 en 2023. In dit KOKO NOKO blog laten we je alvast een aantal nieuwe stylen zien van het KOKO NOKO Fall & Winter seizoen. Let's go KOKO NOKO.

In de nieuwe KOKO NOKO herfst-/wintercollectie van 2022/2023 zien we weer veel rijke stoffen als ribcord, fluffy nep bont en heerlijk zachte en warme gebreide stof. Afgelopen seizoenen is de velours stof geïntroduceerd en dit is ook een blijvertje gebleken. Een populaire stof voor komend najaar is tweed. Verder maken ruiten, corduroy en denim een comeback. We love it!

 

Wanneer komt de nieuwe KOKO NOKO?

Het is nog even afwachten wanneer de nieuwe KOKO NOKO wintercollectie geleverd wordt, maar we gaan er vanuit dat de eerste leveringen ergens eind augustus zullen zijn. Gelukkig duurt dat niet zo lang meer en kunnen we je de eerste toffe KOKO NOKO items laten zien. Zodra we voldoende binnen hebben zetten we de complete collectie zichtbaar in de shop zodat je ook de items kunt zien die nog verwacht zijn. Zo kun je wel alvast jouw favoriete KOKO NOKO items op jouw verlanglijstje zetten. Vergeet niet ondertussen in te schrijven op de voorraad aanvullingsnotificatie bij de gewenste maat. Je ontvangt dan automatisch bericht als het artikel in de maat op voorraad is. Zo ben je er als eerste bij.

KOKO NOKO herfstcollectie
KOKO NOKO kleding
KOKO NOKO blouse
KOKO NOKO fall winter
KOKO NOKO winterjas
KOKO NOKO nieuwe collectie 2023

Welke favoriete KOKO NOKO items ga jij inslaan?

Groot kids fashion nieuws

Voor de fans van KOKO NOKO hebben we nog groot nieuws. De ontwerpers van KOKO NOKO hebben achter de schermen keihard gewerkt aan een compleet nieuw merk. Dit super gave nieuwe kinderkleding merk zul je de komende vaak voorbij zien komen. Het nieuwe merk heet No Way Monday en komt de zomer in augustus met de aller eerste collectie. No Way Monday, het kinderkledingmerk voor jongens en meisjes die hun unieke, bijzondere zelf zijn. Helemaal eigen, zonder filter.

 

Reactie plaatsen

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.