• Gratis verzending v.a. 60,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Nieuw kledingmerk NO WAY MONDAY

  • 13 juli 2022
  • John de Jong
  • 0 reacties
No Way Monday, makes clothing for children who are their unique selves.
Children who are who they are, with no filter.


No Way Monday Fall/Winter 2022/2023

Er komt weer een super tof nieuw kidsfashion merk van Nederlandse origine op de markt. Een merk met een verhaal. No Way Monday, is voor jongens en meisjes die hun unieke, bijzondere zelf zijn. Kids die helemaal vrij hun eigen ik kunnen zijn, zonder filter. De kleding van No Way Monday wordt geïnspireerd door vriendschappen en alles wat kinderen zo bijzonder maakt. Begin dit jaar is No Way Monday begonnen met het showen van de nieuwe collectie aan de retailers. De eerste reacties waren zeer enthousiast en zijn dus veelbelovend voor No Way Monday. De gebruikte stoffen zijn van een prachtige en hoge kwaliteit en de stylen van de afzonderlijke items zijn heel goed met elkaar te combineren tot de meest gave outfits. Zo kun je jouw eigen unieke No Way Monday style creëren en dragen. No Way Monday vind je bij ons in de maten 104 t/m 158 voor kinderen in de leeftijden van ongeveer 3 t/m 13 jaar.

No Way Monday
No Way Monday
No Way Monday

Wanneer komt de eerste collectie van No Way Monday?

De release van de Fall/winter 20022/2023 kinderkleding collectie is in de eerste week van augustus 2022. Gelukkig hoeven we dus niet lang te wachten en kunnen we je de eerste toffe No Way Monday items laten zien. Zodra we voldoende binnen hebben zetten we de complete collectie zichtbaar in de shop zodat je ook de items kunt zien die nog verwacht zijn. Zo kun je wel alvast jouw favoriete No Way Monday items op jouw verlanglijstje zetten. Vergeet niet ondertussen in te schrijven op de voorraad aanvullingsnotificatie bij de gewenste maat. Je ontvangt dan automatisch bericht als het artikel in de maat op voorraad is. Zo ben je er als eerste bij. Goed om te weten; je vindt de complete collectie van No Way Monday bij Schattige Babykleertjes.

Nog Way Monday

DENIM & LOS ANGELES styles by No Way Monday

De denim stylen zijn een beetje aan het wegschijven van de strake silhouete en gaan nu meer naar het relaxed en volumineus - en wij houden daar wel van.

Hoe deze te stylen? Je hebt daar dan twee keuzes: Laat de jeans spreken en de rest van het outfit de ondertoon voeren of, zoals No Way Monday, laat patronen en textuur botsen naar hartelust. Doe wat jij wilt.

De trends leunen allemaal op de moeiteloze No Way Monday vibe. Elke trend is voorwaarts gericht en ook zeer veelzijdig op zo'n mannier dat je eenvoudig outfits kunt stylen met diverse basics.

Met één of meer looks in jouw garderobe heb je alle beweegruimte om naar harte lust heel makkelijk jouw eigen stijlvolle No Way Monday looks te creëren.

How to enjoy mondays?: Shop No Way Monday.

No Way Monday

 

Reactie plaatsen

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.