Baby DutchBaby Dutch

Welkom in de wereld van Baby Dutch

Baby Dutch is hét merk van baby slofjes dat zich met veel passie toelegt op de voeten van uw baby. Baby Dutch ontwerpt en produceert zelf babyslofjes voor baby`s en peuters. Baby Dutch begrijpen als geen ander dat uw peuter er altijd leuk bij moet lopen en kruipen vandaar dat u bij Baby Dutch de meest uiteenlopende ontwerpen vindt. In de wondere wereld van Baby Dutch is alles mogelijk.

Baby slofjes van Baby Dutch

Baby Dutch is geboren in 2007. De ontwerpster is het merk gestart omdat zij liefde heeft voor de kleine voetjes van kleine kindjes die met met de grootste zorg behandeld moeten worden. De baby voetjes moeten nog een heel leven mee en zullen nog vele kilometers afleggen. De eerste babyslofjes moeten dan ook soepel en zacht zijn. Een goed begin voor babyvoetjes begint bij de baby slofjes van Baby Dutch.

De juiste maat babyslofjes

Het is belangrijk dat u de juiste maat slofjes kiest. U kunt dit heel makkelijk doen door een wit A4 papiertje te pakken, het voetje van uw kindje op dit papiertje te zetten en twee evenwijdige streepjes te zetten bij de grote teen en bij de hiel. Meet de afstand tussen de twee streepjes. Tel hierbij 1 cm op. U kunt de juiste maat van het slofje vervolgens aflezen in deze tabel:

   Maat voetje + 1 cm =         Maat slofje        Schoenmaat      Leeftijdsindicatie   
10,5 cm XS 17 0-6 mnd
11,5 cm S 18 6-8 mnd
12,5 cm M 19 8-15 mnd


Wanneer u twijfelt over de maat van de babyslofjes kunt u ons altijd om advies vragen. En mochten de babyslofjes alsnog niet passen, dan kunt u ze bij ons eenvoudig omruilen. Dit is kosteloos!

Niet alleen babyslofjes

Wist u dat we ook een grote collectie babykleding en haaraccessoires hebben? U kunt bij ons ook terecht voor allerlei leuke babyspulletjes, zoals speenknuffels, pyjama's en slabbetjes. Combineer uw aankopen eens met elkaar, zodat u een leuke garderobe maakt: een compleet setje kleertjes met babyslofjes en een haarbandje bijvoorbeeld. Wij leveren op werkdagen alle orders die voor 16:00 geplaatst en betaald zijn uit en u kunt zelf kiezen voor avondlevering. Onze klantenservice staat voor u klaar voor alle vragen. Wij wensen u veel winkelplezier met onze complete collectie en ook natuurlijk onze babyslofjes.

Klik hier voor onze complete collectie babykleding

Schattige Babykleertjes 9,2 /10 - 7820 beoordelingen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »