Dutch Dream Denim


Dutch Dream Denim

 


Dutch Dream Denim


Bij het Nederlandse spijkerbroeken merk DUTCH DREAM DENIM staat het ‘spelende kind’ centraal. Hierachter zit het idee van de ‘Dubbele Knieën’ op de spijkerbroek. Een kind moet kind kunnen zijn en niet hoeven nadenken tijdens het spelen. Toch een gat in de broek gekregen? Geen probleem; door de ‘Dubbele Knieën’ kan de broek twee keer zo lang mee!

De ontwerpster van de DUTCH DREAM DENIM broeken is zelf een moeder van 2 kleine opgroeiende kinderen. Zij begrijpt daardoor de behoefte van een spelend kind en de behoefte van de moeder (Duurzame broeken die niet snel kapot gaan). Het versleten kniestuk wordt een deel van de stoere style en de broek kan nog steeds met plezier gedragen worden.

In de ontwerpfase wordt rekening gehouden met trendy details, pasvorm en een goede prijs- kwaliteitverhouding. Ook haar passie voor kidsmode speelt een hele grote rol. In de collectie zitten regular fit en slim fit jeans broeken. Een groot deel daarvan zijn voorzien van duurzame dubbele kniestukken.

DDD Slogan: COOL KIDS ONLY

De slogan ‘COOL KIDS ONLY’ gaat niet alleen maar over kinderen die er COOL uitzien of heel goed zijn in bijvoorbeeld een sport. Het kunnen ook kinderen zijn die een handcap beperking hebben en er desondanks alles voor over hebben om op school of op een sportclub mee te kunnen doen net als ieder ander kind. Het gaat om kinderen met doorzettingsvermogen en kinderen die niet opgeven. DUTCH DREAM DENIM is cool voor ieder kind.

Schattige Babykleertjes 9,2 /10 - 6497 beoordelingen