Happy Horse

Pagina 1 van 4
Pagina 1 van 4

Happy Horse knuffels


Vrolijke Happy Horse knuffel vriendjes waar je blij van wordt.

 

Groot assortiment Happy Horse knuffels

Hier vindt u de populaire Happy Horse knuffels in overvloed! Ons grote assortiment Happy Horse knuffels groeit voortdurend met steeds weer nieuwe leuke knuffels. Happy Horse heeft al ruim 50 jaar een grote collectie supeleuke knuffels en bijpassende artikelen die steevast verleiden tot een blijde glimlach. Happy Horse onderscheid zich in de zachte vrolijke kleuren, karakter en uitstraling van hun knuffels. Met gevoel voor humor en voor trends in kleuren, materialen en dessins, weet het ontwerpteam van Happy Horse nieuwe emoities los te maken. Naast originaliteit, heeft Happy Horse de veiligheid heel hoog in het vaandel staan. Alle Happy Horse producten zijn voorzien van het CE-keurmerk en voldoen daarmee aan de hoogste Europese veiligheidseisen.
 

Zachte knuffeltjes van Happy Horse

Baby's houden van heerlijk zachte knuffeltjes of knuffeldoekjes. Happy Horse doet er nog een schepje vol zachtheid bij op door ook hun rammelaars te maken van zachte materialen, die door het leven gaan als 'knuffelrammelaars'. 

Happy Horse konijn

De meest populaire Happy Horse knuffels zijn het Happy Horse konijn Rabbit Richie, die verkrijgbaar is in diverse lichte kleuren en groottes en Rabbit Richie is er ook als baby slofjes, muziek speler, knuffeldoekje en rammelaar. Het Happy Horse konijn Rabbit Richie is door zijn vertederende vrolijke uitstraling een veel geziene knuffel op baby fotoshoots.


Happy Horse knuffel wordt beste vriendje

De Happy Horse knuffels zijn zo ontzettend zacht en voelen zo heerlijk aan, dat ze direct omgetoverd zullen worden tot het beste vriendje of vriendinnetje van je baby. De schattige knuffeldiertjes kunnen gerust op elk moment bij je baby verblijven: door hun zachtheid zullen ze je baby nooit kunnen verwonden, ook niet tijdens het slapen met de knuffel. 
 

Happy Horse knuffels bij Schattige Babykleertjes.nl

Door de geweldige kwaliteit en enorme populariteit van Happy Horse hebben wij dit merk in de webshop opgenomen. We hebben een superleuke collectie van Happy Horse producten en zullen ons assortiment van Happy Horse regelmatig verder uitbreiden zodat u als fan van Happy Horse bij ons altijd vindt wat u zoekt. Er is ontzettend veel keuze bij Happy Horse qua diersoorten, bijvoorbeeld olifantjes, eendjes, giraffes, konijntjes, koetjes, Dikkie Dik de kat en nog veel meer. De hele dierenwereld is vertegenwoordigd in de collectie van Happy Horse. Wanneer u een knuffel van Happy Horse aan uw kind geeft wordt dit op zeker het lievelings knuffeltje voor vele jaren.

 

Schattige Babykleertjes 9,1 /10 - 6497 beoordelingen