Happy Horse

Pagina 1 van 3
Pagina 1 van 3

Happy Horse knuffels


Happy Horse knuffels shoppen? Grote collectie superleuke baby knuffels van het populaire merk Happy Horse!

Groot assortiment en snelle verzending v.a. 1,95!
 

Happy Horse knuffels

Happy Horse knuffels vindt u hier in overvloed! Regelmatig voegen we nieuwe leuke knuffels van Happy Horse toe aan ons groeiende assortiment. Happy Horse heeft al meer dan 50 jaar een grote collectie supeleuke knuffels en bijpassende artikelen die steevast verleiden tot een blijde glimlach. Happy Horse onderscheid zich in de kleuren, karakter en uitstraling  van hun knuffels. Met gevoel voor humor en voor trends in kleuren, materialen en dessins, weet het ontwerpteam van Happy Horse nieuwe emoities los te maken. Naast originaliteit, heeft Happy Horse de veiligheid heel hoog in het vaandel staan. Alle producten uit de collectie van Happy Horse zijn voorzien van het CE-keurmerk en voldoen daarmee aan de hoogste Europese veiligheidseisen.
 

Zachte knuffeltjes van Happy Horse

Ieder kind is er dol op: heerlijk zachte knuffeltjes of knuffeldoekjes. Happy Horse doet er nog een schepje vol zachtheid bij op door ook rammelaars te maken van zachte materialen, die door het leven gaan als 'knuffelrammelaars'. 

Happy Horse konijn

De meest populaire Happy Horse knuffels zijn het Happy Horse konijn Rabbit Richie, die verkrijgbaar is in diverse lichte kleuren en groottes en Rabbit Richie is er ook als baby slofjes, muziek speler, knuffeldoekje en rammelaar. Het Happy Horse konijn Rabbit Richie is door zijn vertederende vrolijke uitstraling een veel geziene knuffel op baby fotoshoots.


Happy Horse knuffel wordt beste vriendje

De Happy Horse knuffels zijn zo ontzettend zacht en voelen zo heerlijk aan, dat ze direct omgetoverd zullen worden tot het beste vriendje of vriendinnetje van je baby. De schattige knuffeldiertjes kunnen gerust op elk moment bij je baby verblijven: door hun zachtheid zullen ze je baby nooit kunnen verwonden, ook niet tijdens het slapen met de knuffel. 
 

Happy Horse knuffels bij Schattige Babykleertjes.nl

Door de geweldige kwaliteit en enorme populariteit van Happy Horse hebben wij dit merk in de webshop opgenomen. We hebben een zeer grote collectie van Happy Horse producten en zullen ons assortiment van Happy Horse regelmatig verder uitbreiden zodat u als fan van Happy Horse bij ons altijd vindt wat u zoekt. Er is ontzettend veel keuze bij Happy Horse qua diersoorten, bijvoorbeeld olifantjes, eendjes, giraffes, konijntjes, koetjes, Dikkie Dik de kat en nog veel meer. De hele dierenwereld is vertegenwoordigd in de collectie van Happy Horse. Wanneer u een knuffel van Happy Horse aan uw kind geeft wordt dit op zeker het lievelings knuffeltje voor vele jaren.

 

Schattige Babykleertjes 9 /10 - 3667 beoordelingen