Happy Horse

Pagina 1 van 8
Pagina 1 van 8

Happy HorseHappy Horse knuffels


Happy Horse speelgoed knuffels zijn je beste knuffel vriendje. 

Een knuffel van Happy Horse is superfijn gezelschap en een vriendje voor het leven voor iedere baby, dreumes en peuter. Zoek je zo'n super schattig knuffel vriendje voor een pas geboren babytje? Je bent bij ons aan het juiste adres voor het shoppen van Happy horse knuffels. Wij bieden je het grootste assortiment van het populaire baby knuffel merk Happy Horse. Happy Horse is het veel geziene vrolijke baby gezelschap in de babykamer. De knuffeldieren van Happy Horse zijn het ideale baby speelgoed. Ons grote assortiment Happy Horse speelgoed knuffels groeit voortdurend met steeds weer nieuwe leuke knuffels en leuke speeltjes. De collectie gaat van de grote vertrouwde knuffelbeer tot de trendy knuffeldieren zoals de knuffeldier collecties: "The Graphics" en "The Fugees". Happy Horse heeft al ruim 50 jaar superleuke speelgoed knuffels met bijpassende artikelen die iedereen verleidt tot een brede glimlach. Happy Horse onderscheid zich in de zachte vrolijke kleuren, karakter en uitstraling van hun knuffels. Met veel gevoel voor humor en voor trends in kleuren, materialen en dessins, weet het ontwerpteam van Happy Horse nieuwe emoties los te maken. Naast hun originaliteit, heeft Happy Horse ook de veiligheid heel hoog in het vaandel staan. Alle Happy Horse producten zijn daarom voorzien van het CE-keurmerk en voldoen daarmee aan de hoogste Europese veiligheidseisen.
 

Zachte knuffeltjes en speelgoed van Happy Horse

Baby's houden van vertroetelen met heerlijk zachte knuffeltjes of knuffeldoekjes. De Happy Horse knuffels geven baby's het gevoel van geborgenheid en veiligheid. Hiermee helpt een knuffel van happy Horse om de baby comfortabel te laten slapen. Happy Horse doet er nog een schepje vol zachtheid bij door ook hun baby rammelaars te maken van zachte materialen, die door het leven gaan als 'knuffelrammelaars'. Happy Horse heeft ook tuttel knuffeldoekjes, knuffels met muziekdoosjes en knuffels in allerlei verschillende soorten maten, kleuren en diersoorten.


Happy Horse knuffel konijn Rabbit Richie

Naast de grote teddybeer van Happy Horse is het Happy Horse konijn Rabbit Richie heel erg populair. Deze is verkrijgbaar in diverse lichte kleuren en groottes en Rabbit Richie is er ook als baby slofjes, muziek speler, knuffeldoekje en rammelaar. Het Happy Horse konijn Rabbit Richie is door zijn vertederende vrolijke uitstraling een veel geziene knuffel op baby fotoshoots.


Happy Horse knuffel wordt baby's allerbeste vriendje

De Happy Horse knuffel dieren zijn zo ontzettend zacht en voelen zo heerlijk aan, dat ze direct omgetoverd zullen worden tot het beste vriendje of vriendinnetje van je baby. De schattige knuffeldiertjes kunnen gerust op elk moment bij je baby verblijven: door hun zachtheid zullen ze je baby nooit kunnen verwonden, ook niet tijdens het slapen met de knuffel. 
 

Happy Horse knuffels en speelgoed bij Schattige Babykleertjes.nl

Door de geweldige kwaliteit en enorme populariteit van Happy Horse hebben wij dit merk uitgebreid in de webshop opgenomen. We hebben een superleuke collectie van Happy Horse producten en zullen ons assortiment van Happy Horse regelmatig verder uitbreiden zodat je als fan van Happy Horse bij ons altijd vindt wat je zoekt. Er is ontzettend veel keuze bij Happy Horse qua diersoorten, bijvoorbeeld olifantjes, eendjes, giraffes, konijntjes, koetjes, Dikkie Dik de kat en nog veel meer. De hele dierenwereld is vertegenwoordigd in de collectie van Happy Horse. Wanneer je een knuffeltje of speeltje van Happy Horse aan uw kind geeft wordt dit op zeker het lievelings knuffeltje voor vele jaren. Veel plezier met het uitzoeken van een nieuw Happy Horse BFF voor de baby!

 

Schattige Babykleertjes 9,2 /10 - 6497 beoordelingen