Little Ninni Vi


Little Ninni Vi babykleding


Little Ninni Vi babykleding


Ninni Vi is een Nederlandse top baby- en kinderkleding merk. Met Little Ninni Vi is er nu ook een nieuwe super gave collectie speciaal gericht op meisjes in de leeftijd van ongeveer zes maanden tot twee en een half jaar met kleding van maatje 74 t/m 92. Little Ninni Vi heeft in de zomer van 2017 haar aller eerste collectie in de kleine maatjes galanceerd. Ninni Vi is ontstaan uit de hobby van eigenaresse Christie Ott. Zij begon namelijk met het ontwerpen en maken van de kleertjes voor haar twee dochtertjes, Lynn & Evy (Ninni en Vi). Christie werdt vaak aangesproken over hoe geweldig haar kids eruit zagen in haar zelf gemaakt kleding. Met een modeopleiding op zak was het idee voor een eigen kindermerk snel geboren. In 2006 besloot ze dan ook naar de Kamer van Koophandel te stappen en het merk Ninni Vi te registreren.

Ninni Vi begon dus naar aanleiding van positieve geluiden vanuit de doelgroep: moeders die hun dochters sportief, stoer, comfortabel en trendy willen kleden. Het was dan ook geen verrassing dat het merk een vliegende start maakte, voornamelijk online en op fairs. De vraag werd echter zo groot dat Ninni Vi al snel bij verschillende winkels kwam te liggen. De groei zette door en inmiddels is het merk niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland te koop.


De kracht van Ninni Vi


Het succes van Little Ninni Vi is mede toe te wijzen aan het professionele team dat uitstekend aanvoelt waar de consument behoefte aan heeft. Doordat unieke prints en designs worden gecombineerd met zachte stoffen en een groot draagcomfort, komen er geweldige collecties tot stand. Ninni Vi onderscheidt zich door het combineren van subtiele details, flitsende kleuren en mooie prints, wat leidt tot stoere en sportieve looks. Ieder kledingstuk is uitstekend te combineren en beschikt voelbaar over een zeer goede kwaliteit. Daarnaast is het merk niet op iedere hoek van de straat terug te vinden, waardoor het zijn exclusiviteit behoudt. Dát is de kracht van Little Ninni Vi.


Optimale kwaliteit en eerlijke producten


Little Ninni Vi staat voor mooie, eerlijke en kwalitatieve kindermode en zij blijven kijken hoe zij de kwaliteit verder kunnen  optimaliseren en waarborgen om de best mogelijke kwaliteit te kunnen blijven bieden.
Schattige Babykleertjes 9,1 /10 - 6497 beoordelingen