Little Ninni Vi


Little Ninni Vi babykleding

Ninni Vi SALE is gestart! 


Little Ninni Vi babykleding

Ninni Vi is een Nederlandse top baby- en kinderkleding merk. Met Little Ninni Vi is er nu ook een nieuwe super gave collectie speciaal gericht op meisjes in de leeftijd van ongeveer zes maanden tot twee en een half jaar met kleding van maatje 74 t/m 92. Little Ninni Vi heeft in de zomer van 2017 haar aller eerste collectie in de kleine maatjes galanceerd. Ninni Vi is ontstaan uit de hobby van eigenaresse Christie Ott. Zij begon als hobby met het ontwerpen en maken van de kleertjes voor haar twee dochtertjes, Lynn & Evy (Ninni en Vi). Christie werdt vaak aangesproken over hoe geweldig haar kids eruit zagen in haar zelf gemaakt kleding. Met een modeopleiding op zak was het idee voor een eigen kindermerk snel geboren. In 2006 besloot ze dan ook naar de Kamer van Koophandel te stappen en het merk Ninni Vi te registreren.

Ninni Vi begon te ontwikkelen naar aanleiding van positieve geluiden vanuit de doelgroep: moeders die hun dochters sportief, stoer, comfortabel en trendy willen kleden. Het was dan ook geen verrassing dat het merk een vliegende start maakte, voornamelijk online en op fairs. De vraag naar Ninni Vi werd echter zo groot dat Ninni Vi al snel bij verschillende winkels kwam te liggen. De groei zette door en inmiddels is het merk Ninni Vi niet alleen in Nederland, maar ook in vele andere landen te koop.


De kracht van Ninni Vi

Het grote succes van Little Ninni Vi is mede toe te wijzen aan het professionele ontwerp team dat uitstekend aanvoelt waar de consument nu juist behoefte aan heeft. Doordat unieke prints en designs worden gecombineerd met zachte stoffen en een groot draagcomfort, komen er geweldige collecties tot stand. Ninni Vi onderscheidt zich door het combineren van subtiele details, flitsende kleuren en mooie prints, wat leidt tot stoere en sportieve looks. Ieder kledingstukvan Ninni Vi is uitstekend te combineren en beschikt voelbaar over een zeer goede kwaliteit. Daarnaast is Ninni Vi niet in iedere winkelstraat terug te vinden, waardoor het zijn exclusiviteit behoudt. Dát is de kracht van Little Ninni Vi.


Optimale kwaliteit en eerlijke producten

Little Ninni Vi staat voor mooie, eerlijke en kwalitatieve kindermode en Ninni Vi zal altijd blijven kijken hoe zij de kwaliteit verder kunnen optimaliseren en waarborgen om de best mogelijke kwaliteit te kunnen blijven bieden aan de vele fans.

Veel plezier met het shoppen van Little Ninni Vi!

 

Klik hier voor onze complete collectie babykleding

BewarenBewaren

Schattige Babykleertjes 9,2 /10 - 8001 beoordelingen