nOeser

Pagina 1 van 8
Pagina 1 van 8

Noeser babykleding

 

nOeser kleertjes shoppen? - De complete nOeser baby- en kinderkleding collectie van maatje 40 t/m 116! 

Snelle verzending v.a. 1,95 en gratis retour!


nOeser kleertjes zijn superleuk en enorm hip

De super schattige babykleertjes van nOeser zijn enorm hip and happening en zijn razend populair. Iedereen wordt direct verliefd op nOeser! nOeser is trending topic op Internet. Op ieder sociale media bron komt nOeser veelvuldig voorbij. Je komt "nOeser" baby's tegen op Facebook, Instagram, Twitter en Youtube en ook op vele baby nieuws websites en populaire mamablogs.
De vele leuke baby foto's die daar te vinden zijn gaan vaak viraal. Modern trendy en groen verantwoord is wat de jonge mode en milieu bewuste moeders graag willen voor hun kleine lieve spruit.

nOeser zomercollectie 2017

De gehele zomercollectie 2017 staat bij ons online in de shop. nOeser heeft weer een super sterke zomercollectie neergezet. De kledinglijn is uitgebreid met grotere maten en loopt nu door t/m maat 116. U kunt uw opgroeiende kinderen dus nog steeds leuk aankleden met de nOeser kleertjes. De nieuwe zomercollectie van nOeser bestaat uit super toffe babykleding met als thema "Sealife". Naast de nieuwe zomercollectie hebben we ook de oudere babykleding collecties van nOeser. Daar er ook veel vraag is naar de voorgaande collecties, vullen we deze voorraad ook altijd aan zolang als dat mogelijk is. Hierdoor is ons assortiment van nOeser groot en gevarieerd wat het shoppen extra leuk maakt. Kijkt u voor leuke en voordelige nOeser kleertjes bij de nOeser sale.
 

Babykleding van nOeser is Nutty en Nice

Het Nederlandse babykleding merk nOeser is origineel met een eigen identiteit die staat voor "gekkigheid" en "goed" met de slogan: “be nutty, be nice”. nOeser houdt van ”gekkigheid” (be nutty) en heeft daarom altijd originele prints met een knipoog of een grappig detail. nOeser houdt ook van "goed en lief" (be nice) en werkt daarom uitsluitend met biologisch katoen en laat de babykleding uitsluitend produceren in Europa. Alle kledingstukken van nOeser kenmerken zich door een uitstekende kwaliteit en dat ondanks het scherpe prijskaartje. U kunt verzekerd zijn van uitmuntende kwaliteit babykleding dat met liefde ontworpen en gemaakt is voor onze lieve kleine schatjes. Steeds meer moeders houden van nOeser's nutty en nice principe, en daarom ook van nOeser!

nOeser is GOTS gecertificeerd!

nOeser wil mooie babykleding maken met de hoogste kwaliteit maar ook verantwoorde babykleding. Het afweersysteem van baby's is nog niet zo heel goed ontwikkeld, zij kunnen daardoor makkelijker allergieën en eczeem ontwikkelen. Biologisch geteeld katoen bevat geen giftige stoffen waardoor het prettiger voor je baby's huidje is. Biologisch katoen is ook veel zachter en ademt beter dan gewoon katoen.

GOTS biologisch katoenDe chemische stoffen die worden gebruikt bij de normale katoenteelt zijn slecht voor de lucht, de bodem, en alle mensen en dieren die er mee in aanraking komen. nOeser gebruikt daarom alleen stoffen die GOTS gecertificeerd zijn. GOTS staat voor Global Organic Textile Standard. Om een GOTS certificaat te krijgen moet een textiel producent veel doen en garanderen.
GOTS stelt hele hoge eisen aan het gehele productieproces van begin tot eind: de gehele productie keten moet ecologisch, economisch en sociaal duurzaam zijn. GOTS inspecteert de gehele productieketen en kijkt kritisch of deze voldoet aan de minimum eisen op het gebied van arbeid, afvalverwerking, transport, verpakking en gebruik van chemicaliën. nOeser werkt samen met een partner die ook grote waarde hecht aan de GOTS principes en hard werkt om iedere periode het certificaat weer te mogen dragen. nOeser is dus niet alleen goed voor uw baby, maar ook goed voor de wereld om ons heen!
nOeser biokatoen babykleding


   Klik hier voor onze complete collectie babykleding 

Schattige Babykleertjes 9,1 /10 - 6497 beoordelingen