O'Chillie


O'Chillie

 

O'Chillie babykleding kopen? De complete O'Chillie babykleding collectie van maat 62 t/m 80 vind je hier in onze shop.


✓ Vóór 23:30 besteld = morgen in huis ✓ Gratis verzending v.a. 20,-

 

O'Chillie is het kleine baby zusje van het meisjes kinderkleding merk O'Chill en jongens kinderkleding merk B'Chill. O'Chillie babykleding is er nu speciaal voor jongens en meisjes in de maatjes 62 t/m 80. O'Chillie is een vrolijk en kleurijk babykleding merk met een eigen stijl. O'Chillie heeft voor de kleintjes gekozen voor soepele stoffen die heerlijk comfortabel gedragen kunnen worden door jouw kleintje. Op de kleding van O'Chillie vind je leuke kleurige prints van leuke grappige teksten en afbeeldingen. Ieder seizoen heeft een bepaald thema die je terug vindt in de gehele collectie. De ontwerpers van O'Chillie hebben in deze zomercollectie sinaasappels gekozen voor de meisjes en deze op een kleurijk zomerse mannier verwerkt in het ontwerp van de gehele lijn. In de O'Chillie zomercollectie voor de jongens vind je leuke kleurige prints van vissen en een leuke teksten zoals bijvoorbeeld: "Catch of the day". 

Het babykleding merk O'Chillie is een uniek, kleurijk en super vrolijk merk dat een welkome verrijking is voor alle fans van O'Chill girls fashion en het nieuwe B'Chill boys fashion.

Als je bent ingeschreven op onze nieuwsbrief laten we je direct weten wanneer O'Chillie beschikbaar is zodat je O'Chillie bij ons kunt bewonderen en bestellen.


O'Chillie is vrolijk, grappig, kleurijk en vooral super schattig.

O'Chillie babykleding meisjes

O'Chillie babykleding jongens

O'Cillie babykleding meisjes 2

O'Chillie babykleding jongens 2

O'Chillie babykleding meisjes 3

O'Chillie babykleding jongens 3

Specialist in O'Chillie babykleding

BewarenBewaren

Schattige Babykleertjes 9,2 /10 - 8001 beoordelingen