• Gratis verzending v.a. 60,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Baje Studio Baby- & Kinderkleding

Baje studio, een uniek en duurzaam merk gecreëerd voor jouw kinderen. Omdat een individuele stijl al vroeg begint. Baje Studio creëert luxe en kwalitatief hoogwaarde kleding waar kinderen en ouders blij van worden.

Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Baje Studio

Het verhaal van Baje Studio. Baje studio is een lux babykleding en kinderkleding merk met een unieke stijl en duurzaam ontworpen collectie. Individualiteit begint bij een kind al heel vroeg en daar speelt Baje Studio goed op in. Zet zich in voor het ontwerpen van luxe kleding met unieke en kwalitatief hoogwaarde standaarden. Kleding de zowel de kinderen als de ouders heel blij maken. Baje Studio is hoogwaarde luxe kids mode met een speelse wending.

Achter de schermen van Baje Studio
Lauraine en Kim, zijn de designers achter Baje Studio die al heel wat ervaring hebben opgebouwd in de kleding industrie. Zij gebruiken hun ervaring in het gehele proces van ontwerpen tot productie en marketing. Zij zijn terecht trots op hun merk en hun bijdrage aan de mode industrie voor kinderen.

Wat de designers van Baje Studio doen
Baje Studio maakt collecties welke uniek en tijdloos zijn, maar ook in lijn zijn met de laatste trends.  Van linnen blouses tot zachte gebreide broeken en rokjes, zij geven hun eigen visie aan de collecties zodat deze uniek zijn en jouw kind opvalt met mooie mode van kwalitatief hoog niveau.

Over Baje Studio

Baje Studio is geen doorsnee kindermode merk. Dit merk streeft naar een unieke hoogwaarde kleding stijl voor kinderen die in de schoonheid van hun jeugd, vrolijk en gewillig de wereld willen ontdekken. Dat is waar Baje Studio voor staat.

Kun jij jezelf nog herinneren dansend in een tutu rokje? Of met de buurkinderen verstoppertje spelen in de achtertuin? En dat allemaal met de privilege van het dragen van prachtig mooie en comfortabele kleding. Een vrolijk kind, levend in een mooie zonnige wereld vol met nieuwe ontdekkingen die gedaan kunnen worden. 

Een bepalend beeld van het kinderlijke leven vol met geluk en persoonlijke vrijheid. Dit is zo puur dat iedere ouder wel eens een minuutje weer kind wil zijn. Dit is waar de merknaam Baje is begonnen, met de herinnering van het verleden, gecreëerd met herinneringen uit vervlogen tijden en geïnspireerd door de ambitieuze kinderen die verlangend opzoek zijn naar weer nieuwe ontdekkingen in hun prachtige wereld vol uitdagende fantasie.

Baje Studio kindermode
Baje Studio
Baje Studio kinderkleding
Baje babykleding

Jouw winkelwagen