• Gratis verzending v.a. 40,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

BamBam

BamBam Gifts zijn ideale cadeaus voor baby's van 0 t/m 2 jaar. BamBam is een populair Nederlands merk met internationale allure. BamBam staat al meer dan twintig jaar voor hippe trends met een klassieke knipoog. BamBam is vertrouwd en vernieuwend en tegelijk; van hoogwaardige kwaliteit en betaalbaar.

BamBam Gifts

In het concept staan basic chic, comfort, luxe en verwennerij centraal. Dat is terug te zien in alle BamBam producten. Echte BamBam klassiekers zijn de transparante bijtring en het gipsblik, waarmee een mooie afdruk van het handje of voetje van je baby gemaakt kan worden. Andere must-haves van BamBam zijn de mutsjes met teksten als Bad hairday of Perfect! Je herkent BamBam aan het kenmerkende kroontje.

BamBam

Een BamBam cadeautje is ideaal om te geven als kraamcadeau of bij een babyshower party. De collectie van BamBam is zeer uitgebreid en ook steeds weer vernieuwend met de nieuwste trends op het gebied van baby gifts en daarom ook heel populair. Met BamBam baby accessoires maak je van iedere babykamer een prachtig en sfeervol kamertje voor de baby. Ons assortiment BamBam items worden regelmatig uitgebreid zodat je steeds meer keuze aan superleuke cadeautjes zult vinden. 

Jouw winkelwagen