B’Chill kinderkleding


B'Chill

 

 

B’Chill kinderkleding

B'Chill is het nieuwe kledingmerk uit de Chill familie voor de jongens. B'Chill is het broertje van O'Chill meisjes kleding en de grote broer van O'Chillie babykleding. O'Chill is een razend populair meisjes kleding merk en nu is er dus ook een heel leuk merk bij van dezelfde ontwerpers voor de jongens. B'Chill is een kleurijk,stoer label met een eigen stijl. B'Chill produceert comfortabele en kwalitatief goede kinderkleding waar de jongens zich heel prettig in voelen en waar je in gezien mag worden.

 

Wat B’Chill zo speciaal maakt

Zoals hierboven al beschreven heeft de Chill familie een lange historie in de baby, meiden en jongens kledingbranche. Het kledingmerk onderscheidt zich van andere merken door de stoere en creatieve teksten die op de shirts, truien en broeken staan. Wat betreft de B’Chill zijn dit allemaal teksten die stoere jongens in dagelijks leven vaak zeggen! Dit geldt voor zowel de B’chill jack, B’Chill Daan, B’Chill Paolo, B’Chill Florian en B’Chill Finn.

 

Zoek jouw naam of die van je mannetje

Het leuke aan de verschillende kinderkleding van B’Chill is dat deze allemaal verschillende jongensnamen hebben. Zo heb je bijvoorbeeld B’chill jack, B’Chill Daan, B’Chill Paolo, B’Chill Florian en B’Chill Finn. Hoe leuk is jouw kind rondloopt in de naam die jij hem gegeven hebt, zoals het Paolo shirt?

 

De kwaliteit waar B’Chill voorstaat

Natuurlijk zijn mooie kleuren belangrijk, maar écht belangrijk is natuurlijk de kwaliteit van bijvoorbeeld een B’Chill t-shirt. Waarschijnlijk heeft je mannetje energie te over en het is zonde als een B’Chill shirt scheurt. Om dit te voorkomen zijn de shirts, truien en korte broeken gemaakt van stretchbare stoffen die ook nog eens comfortabel zitten. Hij kan vrij bewegen en daarnaast voelt het aan de binnenkant lekker zacht aan.

 

Diverse kleuren

Omdat het natuurlijk typische jongenskleding is zijn B’Chill kleren uitsluitend te koop in diverse kleuren voor jongens. Roze is den boze, voor jouw stoere man alleen maar blauw, grijs, groen en zwart om stijlvol de maanden door te komen.

 

B’Chill is geschikt voor alle maanden

B’Chill heeft zowel kleding voor in de zomer en in de winter. Hierdoor loopt jouw mannetje het hele jaar door er stoer en stijlvol bij. De winterkleding is wat dikker gevoerd om de warmte binnen te houden, de zomerkleding daarentegen is lekker luchtig.

 

B'Chill sale

De B'Chill sale is nu super voordelig geprijsd voor kinderkleding voor jongens. Ze zijn ook leuk om erbij te pakken en te combineren met de nieuwe wintercollectie van B'Chill.

 

Service van Schattige Babykleertjes

Kinderkleding voor jongens kopen, doe je natuurlijk bij ons. Naast dit fijne merk hebben we nog vele andere merken voor jongens en meisjes die het bekijken waard zijn. Dit zijn Name It, Blue Seven, Le Chic en natuurlijk DJ Dutchjeans. Mocht je vraag hebben over het merk B’Chill of één van de andere merken ben je bij ons aan het juiste adres. Daarnaast kun je ook altijd even kijken bij de veelgestelde vragen. Veilig betalen vind je natuurlijk heel belangrijk, daarom kun je dit op diverse manieren doen. Voor 23:30 uur besteld, morgen in huis. Kijk daarnaast eens op onze social media. Dit kan je doen voor zowel inspiratie als verschillende merken als Ninni Vi, DJ Dutchjeans of Koko Noko voor jongens en meisjes!

 

Schattige Babykleertjes 9,3 /10 - 8472 beoordelingen