• Gratis verzending v.a. 40,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

BESS outlet

BESS babykleding is hip en happening. Dit babykleding merk is vrolijk en schattig, maar ook eigenwijs en brutaal. Je vindt de mooiste koopjes en laatste items in onze outlet voor BESS babykleding.

B*E*S*S Outlet

BESS speelt op ludieke wijze in op de karaktertrekken die onze kleine kindjes vaak hebben, van eindeloze huilbuien, koppig niet willen eten en vrolijk gillen. De kleding van BESS speelt in op de leefwereld van baby's. Dat zie je terug in de leuke prints en grappige teksten op hun babykleding. BESS staat voor 'Burp, Eat, Shit, Sleep', eigenlijk wat baby's doen in het eerste halve jaar van hun leven. Ze kunnen knap lastig zijn, maar wat zijn we gek op onze baby's. Dat is eigenlijk de boodschap die B*E*S*S wilt uitdragen.

Kleding van BESS

In de B*E*S*S outlet vind je de leukste BESS boxpakjes, truitjes, broeken en nog veel meer newborn kleding voor aantrekkelijke prijzen. De laatste exemplaren van de BESS collecties kan je hier bestellen voor een lage prijs. Maar wees er snel bij, want op is op. Niks kunnen vinden in je maat? Kijk dan eens in de BESS Sale voor onze overige aanbiedingen van B*E*S*S.

Korting bij Schattige Babykleertjes

Word jij lid van onze fanclub? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van onze nieuwste collecties, acties, unieke kortingen en meer. Bij inschrijving krijg je direct 10% korting op je eerste bestelling.

 

Jouw winkelwagen