Charlie Choe


 

Charlie Choe

 

 

Charlie Choe

Na een zware en inspannende dag is het tijd voor je kleine man of meid om naar bed te gaan. Dan kan hij of zij heerlijk wegdromen en zich klaarmaken voor een nieuwe dag vol avontuur. Om ervoor te zorgen dat dit zo comfortabel mogelijk kan, is een Charlie Choe pyjama een must have! Deze fijne pyjama’s geven jouw kind het comfort en warmte die ze verdienen. Benieuwd waarom wij zo gek zijn van Charlie Choe? Lees het hier!

 

Waarom Charlie Choe kiezen?

Ten eerste willen we je graag wat meer vertellen over Charlie Choe zelf. Dit merk is uniek in zijn soort en wel om de volgende reden. Het is een super hip Nederlands kwaliteits pyjama merk met heerlijk comfortabele en super leuk uitziende boxpakjes en pyjama's voor baby's en kids. Ze zijn zo zacht en comfortabel dat jouw kindje Charlie Choe de hele dag wil blijven dragen. Wij wensen je dan ook alvast veel geluk met het uitdoen van de Charlie Choe boxpakjes en pyjama’s.

 

Het grote voordeel van Charlie Choe

Ze hebben voor jongens en meiden verschillende soorten pyjama’s en boxpakjes, die allemaal één ding gemeen hebben. Het is namelijk zo dat ze gemaakt zijn van de allerfijnste stoffen. Hierdoor voelt de baby pyjama of het boxpak lekker zacht aan voor je kleine en zal zij geen pijn ervaren. Daarnaast moet het natuurlijk niet te warm worden voor je kleintje. Daarom is er uitsluitend voor stoffen gekozen die gemakkelijk ademen.

 

Waar zijn de pyjama’s en boxpakjes van gemaakt?

De meest voorkomende stof in de baby pyjama’s en boxpakjes is de stof katoen. Er is met een speciale reden gekozen voor de stof. Katoen is namelijk warm in de winter en koel in de zomer. Hierdoor blijft jouw kleine man of meid ten alle tijde beschermd in zijn of haar bedje.

 

Charlie Choe kenmerken

De nachtkleding van Charlie Choe heeft een aantal fijne kenmerken en functionaliteiten. e uiteinden van de mouwen kunnen over de handjes van je kleine worden gevouwen. Hierdoor kan hij of zij niet krabben. Daarnaast is onderkant van de Charlie Choe butterfly kisses open, voor zowel frisse lucht als het verschonen. Mocht je klaar zijn met verschonen kun je onderkant eenvoudig dichtknopen en kan je kleintje rustig slapen.

 

Voor jongens en meisjes

De boxpakjes en pyjama’s zijn in verschillende kleuren uitgebracht. Dit zijn blauw en roze en dus zowel voor jongens als meisjes. Zie je het al voor je? Je kleine meid in d’r prachtige roze Charlie Choe pyjama!

 

Service van Schattige Babykleertjes

Charlie Choe producten kopen, doe je eenvoudig bij ons! Ook voor andere merken ben je bij ons aan het juiste adres, zo hebben wij onder andere de volgende merken in onze webshop: Ninni Vi en Name It. Stuk voor stuk merken, waarin jouw kleine jongen of meid de ster van de dag is! Bij een vraag kun je contact opnemen of kijken bij de veelgestelde vragen. Bij een minimale bestelwaarde van €20,- betaal je geen transportkosten! Daarnaast kan je op social media kijken voor verschillende informatie. Dit kan zowel inspiratie opdoen zijn als kijken of bijvoorbeeld Ninni Vi of Quapi sale heeft. Welk doel je ook hebt, bij onze social media zit je goed!

 

Klik hier voor onze complete collectie babykleding

 

Schattige Babykleertjes 9,3 /10 - 8472 beoordelingen