• Gratis verzending v.a. 75,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Charlie Choe

Charlie Choe is een nightwear merk dat zich volledig focust op het maken van mooie, hippe pyjama's. Als één van de eerste merken ging Charlie Choe zich helemaal toeleggen op het maken van mooie, stijlvolle nachtkleding. Intussen is Charlie Choe enorm populair en hebben zij een grote collectie super fijne pyjama's voor baby's en kinderen. 

Charlie Choe Pyjama's

Na een zware en inspannende dag is het tijd voor je kleine man of meid om naar bed te gaan. Dan kan hij of zij heerlijk wegdromen en zich klaarmaken voor een nieuwe dag vol avontuur. Om ervoor te zorgen dat dit zo comfortabel mogelijk kan, is een Charlie Choe pyjama een must have! Deze fijne pyjama’s geven jouw kind het comfort en de knusse warmte die ze verdienen! De nachtkleding van Charlie Choe heeft een aantal fijne kenmerken en functionaliteiten. de uiteinden van de mouwen van de babypyjama's kunnen over de handjes van je zoontje of dochter gevouwen worden. Hierdoor kan hij of zij niet krabben. Daarnaast is de onderkant van een Charlie Choe pyjama makkelijk te openen, voor zowel frisse lucht als bij het verschonen is dit makkelijk. Ben je klaar met verschonen? Dan knoop je de pyjama gemakkelijk weer dicht en je kleintje kan rustig verder slapen.

Charlie Choe bij Schattige Babykleertjes

Wij willen je graag meer vertellen over de hippe Charlie Choe pyjama's. Dit merk is uniek in zijn soort. Christel en Ilona, de oprichtsters, begonnen pyjama's te ontwerpen die niet alleen mooi waren, maar ook nog eens van hoge kwaliteit waren. Voor baby's vind je naast pyjama's ook heerlijke, comfortabele boxpakjes. Niet alleen s 'nachts, maar ook overdag zitten de pyjama's heerlijk. Je kindje kan op een luie ochtend heerlijk spelen in zijn of haar pyjama en er nog leuk en hip uitzien ook! De boxpakjes en pyjama's voor jongens en meisjes zijn allemaal gemaakt van het allerfijnste katoen. De kleding zit daarom niet alleen superzacht, maar houdt je kindje ook lekker warm, maar ook bij warm weer kan de stof lekker blijven ademen. De boxpakjes en pyjama’s zijn in verschillende kleuren en prints verkrijgbaar. Check onze Charlie Choe sale voor scherp geprijsde pyjama's van Charlie Choe.

Charlie Choe is één van de merken achter het Nederlandse fashion bedrijf Van Gennip Textiles. Andere merken die ook van de designers van Van Gennip Textiles komen zijn KOKO NOKO, No Way Monday, Dirkje, DJ Dutchjeans en Mila Beach.

 

Jouw winkelwagen