• Gratis verzending v.a. 60,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Lekker slapen in een Charlie Choe pyjama!

Charlie Choe is een hip en bijzonder merk. Ze zijn gespecialiseerd in slaapkleding voor baby's en kinderen. Charlie Choe pyjama's en boxpakjes zijn gemaakt van superzacht en fijn materiaal. Dit betekent dat je kindje altijd lekker comfortabel kan slapen. De fijne stoffen knellen niet en bewegen gewoon mee als je kindje lekker ligt te woelen in zijn of haar slaap. Een ander voordeel van Charlie Choe is dat je de mouwtjes van de nachtkleding over de handjes van je kindje kan vouwen. Zo voorkom je dat hij of zij gaat krabben.
Nachtkleding voor je kindje
Naast hele comfortabele Charlie Choe pyjama's, heeft Charlie Choe ook boxpakjes en slaapzakjes voor de allerkleinsten. De Charlie Choe nachtkleding kan je bij ons al bestellen vanaf maat 50. Kijk ook in onze sale of er een leuke Charlie Choe pyjama voor jouw kindje in de aanbieding is.

Een goede nachtrust is belangrijk en dat geldt niet alleen voor je kindje. Daarom is het belangrijk dat je kindje goede nachtkleding heeft, die niet gaat knellen of kriebelen en lekker meebeweegt tijdens het draaien in bed. Zo kan je kindje lekker doorslapen en kan jij ook met een gerust hart naar bed. Naast Charlie Choe pyjama's hebben wij ook veel pyjama's en boxpakjes van andere leuke merken, zoals Tumble 'N Dry, Name-it en Noppies

Wil je op de hoogte blijven van Schattige Babykleertjes? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang eenmalig 10% korting op je bestelling.

Jouw winkelwagen