• Gratis verzending v.a. 40,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

DJ Dutch Jeans outlet

Onze kleding van DJ Dutch Jeans is hip en populair. Net als de andere merken van Van Gennip Textiles (Koko Noko en Dirkje), worden deze veel verkocht. Toch vind je in onze DJ Dutch Jeans outlet mooie kledingsstukken, waaronder broekjes, shirtjes, jassen en nog veel meer. Wees er wel snel bij, want de items in onze outlet zijn onze allerlaatste exemplaren. Scoor jij hier nog snel een nieuwe outfit voor je zoontje of dochter? 

Outlet bij Schattige Babykleertjes

Met een groot assortiment, hebben wij vaak oude collecties die verkocht moeten worden. Kijk in onze outlet voor het complete aanbod van alle merken of ontdek de afzonderlijke collecties van Van Gennip bij de Dirkje outlet of de Koko Noko outlet

Service van Schattige Babykleertjes

Wij vinden jou als klant heel belangrijk. Daarom willen wij altijd garant staan voor een snelle levering en een soepel retourbeleid. Daarnaast willen wij baby- en kinderkleding voor iedereen betaalbaar houden. Kijk op onze sale pagina voor onze laatste aanbiedingen of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw volgende bestelling.

Jouw winkelwagen