• Gratis verzending v.a. 40,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Happy Horse

Happy Horse is dé ontwerper van zachte, eigenzinnige knuffels. In kleur, karakter en uitstraling zijn de knuffels uniek en onderscheiden zich stuk voor stuk van hun knuffel soortgenoten. Happy Horse heeft met een groot gevoel voor humor en trends de leukste kleuren, materialen en dessins verwerkt in de vele super schattige en mooie creaties. Daarmee weet het Happy Horse designteam steeds weer opnieuw een andere emotie te raken.

Baby's en kleine kinderen houden van vertroetelen, knuffelen en kroelen. Happy Horse heeft speciaal voor deze kleintjes een grote collectie lieve vriendjes gemaakt in verschillende varianten. Van knuffeldoekjes, knuffeltjes, rammelaars, muziekdoosjes en meer. De Happy Horse knuffels geven je kindje een gevoel van veiligheid en geborgenheid. 

Happy Horse knuffels

Naast de grote Happy Horse teddybeer is het Happy Horse konijn Rabbit Richie heel erg populair. Happy Horse rabbit Richie is verkrijgbaar in diverse prachtige kleuren zodat je een échte Rabbit Horse Richie roze hebt voor bijvoorbeeld je kleine meid of diep donkerblauw voor een stoere kleine jongen. Naast het konijn is de Happy Horse Richie knuffel er ook als baby slofjes, muziekspeler, knuffeldoekje en rammelaar. Het Happy Horse konijn Rabbit Richie is door zijn vertederende vrolijke uitstraling een veel geziene knuffel bij baby fotoshoots.

De Happy Horse knuffeldieren zijn zo ontzettend zacht en voelen zo heerlijk aan, dat ze direct omgetoverd zullen worden tot het beste vriendje of vriendinnetje van je baby. De schattige knuffeldiertjes van Happy Horse kunnen gerust op elk moment bij je baby verblijven: door hun zachtheid zullen ze je baby nooit kunnen verwonden, ook niet tijdens het slapen met de knuffel. En je weet, de veiligheid van je kind staat bij jou en bij ons het hoogst in het vaandel. Alle producten uit de collectie van Happy Horse voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en zijn voorzien van het Europese CE-keurmerk.

Happy Horse bij Schattige Babykleertjes

Door de hoge kwaliteit en enorme populariteit van Happy Horse hebben wij een superleuke en uitgebreide collectie van Happy Horse. Bij Happy Horse heb je keuze uit ontzettend veel grappige diersoorten, bijvoorbeeld de Happy Horse beer, Flamingo Fay, Monkey Mike, Dikkie Dik de kat en nog veel meer. De hele dierenwereld is vertegenwoordigd in de collectie van Happy Horse. Wanneer je een knuffeltje of speeltje van Happy Horse aan je kind geeft, wordt dit ongetwijfeld het lievelingsknuffeltje. Veel plezier met het uitzoeken van een nieuw Happy Horse knuffel voor de baby!

Bij Schattige Babykleertjes is service prioriteit nummer één. Daarom kan je voor vragen of opmerkingen over de knuffels van Happy Horse altijd terecht bij onze klantenservice. Voor veelgestelde vragen kan je daarnaast terecht op onze website. Bestel je jouw happy Horse knuffels op werkdagen voor 23:59 uur in onze shop dan heb je Happy Horse de volgende dag al in huis!

BewarenBewaren

Jouw winkelwagen