• Gratis verzending v.a. 40,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Havaianas slippers

Havaianas slippers, wie kent ze niet. Dit is een echte musthave voor de zomer. Of je ze nu draagt op school, op het strand op tijdens het spelen. Zowel volwassenen als kinderen zweren bij deze fijne teenslippers. Ontdek onze brede collectie Havaianas in kleine maten voor kinderen.

Havaianas

Havaianas betekent Hawaiïaans in het Portugees. Het eerste paar Havainas was al in 1962 geproduceerd en was toentertijd gemaakt van het stro van de rijstplant. Het ontwerp van de Havaianas slippers was gebaseerd op een traditionele Japanse sandaal, de Zori. 

De geschiedenis van Havaianas

Sinds de jaren 60' groeide de populariteit van Havainas, door een productiefout werd een deel van de slippers in het groen geleverd. Deze slippers verkochten zo goed, dat de makers de slippers in verschillende andere kleuren uitbrachten. De Hippies in de jaren 70' waren gek op het minimalistische ontwerp van de Havaianas teenslippers. In Brazilië werden er miljoenen paren van deze slippers verkocht, waardoor Havaianas op de lijst kwam van belangrijkste Braziliaanse producten.

Al snel probeerden andere merken Havaianas te kopiëren, maar tot op de dag van vandaag heeft niemand de populariteit van Havaianas weten te evenaren.

Havaianas zijn hot

De producten van Havaianas zijn de meestverkochte slippers ter wereld. Het basismodel had een witte binnenzool en gekleurde bandjes, maar tegenwoordig vind je de Havaianas slippers in allerlei verschillende kleuren en met verrassende dessins. De modellen van Havaianas zorgen ervoor dat je je meteen in zomerse sferen waant, inclusief zon, zee en strand. Zowel voor jongens als meisjes kun je binnen deze collectie trendy Havaianas slippers vinden.

Slippers voor ieder moment

Heb je binnenkort een gezinsvakantie op de planning staan, dan zijn Havaianas slippers natuurlijk onmisbaar. Maar slippers zijn natuurlijk ook prettig voor naar het zwembad, sauna, of in de douches van de sportclub. Of het nu hartje zomer is, of een paar slippers voor elke dag: met Havaianas slippers zit je altijd goed. Voor de allerkleinsten zijn de slippers van Havaianas vaak voorzien van een extra hielbandje, zodat de slippers niet zomaar van het voetje van jouw zoon of dochter af glijden. Ideaal toch?

Havaianas voor kinderen 

Havaianas teenslippers voor kinderen zijn hartstikke leuk, makkelijk en ze kunnen tegen een stootje. Ideaal voor jouw zoon of dochter. Bovendien kan je deze combineren met je eigen Havaianas. Hoe leuk is het om matchende slippers te dragen op het strand. Wij hebben een flinke collectie Havaianas in kleine maten die wij elk voorjaar aanvullen voor de komende zomermaanden.

 

Kijk ook bij Ipanema voor nog meer slippers en sandalen. 

Jouw winkelwagen