• Gratis verzending v.a. 30,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Jellycat knuffels

Jellycat is een merk dat bekend staat om zijn leuke speeltjes en knuffeltjes. Sinds 1999 maakt Jellycat knuffels die net iets meer opvallen dankzij de bijzondere ontwerpen en de luxe materialen die zij gebruiken. Jellycat is een combinatie van 'jelly' en 'cat', dat zie je terug in het logo. Jellycat is continu op zoek naar nieuwe, bijzondere, superzachte knuffeltjes waar je kindje direct verliefd op wordt.

Over Jellycat

Jellycat is een Brits bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in knuffels en zacht speelgoed voor baby's en kinderen. Jellycat is een beetje maf en gek, dat zie je ook terug in de collectie knuffels. Eigenzinnig, ook wel eens schattig, maar vooral bijzonder, zo kan je de producten van Jellycat wel omschrijven. Elke keer weer maakt Jellycat knuffels die geinspireerd zijn door de fantasie van een kind. Ondertussen is Jellycat wereldwijd verkrijgbaar in verschillende landen.

 

Jellycat knuffels

Jellycat is het super populaire Engelse knuffeltjes merk. Jellycat heeft een heel groot assortiment superleuke knuffels die met liefde voor knuffels zijn ontworpen en geproduceerd. De knuffels van Jellycat zijn van hoge kwaliteit en dat voel je ook als je ze vasthoud en knuffelt. De materialen die Jellycat gebruikt voor hun knuffels zijn duurzaam, zacht en heel mooi gekleurd die perfect passen bij het uitbeelden van de verschillende super schattige creaties. De collecties van Jellycat zijn heel uitgebreid waardoor je altijd wel die superleuke vriendjes en accessoires voor de baby en babykamer zult vinden. Ons ruime aanbod aan Jellycat knuffels wordt bijna wekelijks verder uitgebreid met nieuwe leuke knuffels.

 

Ben je op zoek naar een leuke knuffel? Kijk dan ook bij onze Happy Horse producten of andere knuffels. Blijf op de hoogte van onze nieuwe collecties en laatste aanbiedingen door je in te schrijven voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je bestelling. Tip: Kijk ook eens bij de superleuke knuffels van het merk Happy Horse.
BewarenBewaren

BewarenBewaren

Jouw winkelwagen