• Gratis verzending v.a. 40,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

KOKO NOKO outlet

In de KOKO NOKO Outlet vind je de laatste items uit ons assortiment. Zit jouw maat of absolute musthave er nog tussen? Wees er dan snel bij, want op is op!

KOKO NOKO outlet

KOKO NOKO is een baby- en kinderkleding merk van Van Gennip Textiles BV. KOKO NOKO lanceert elk jaar een nieuwe voorjaars- en najaarscollectie. Bij een nieuwe collectie gaan er altijd een aantal items uit onze voorraad naar de KOKO NOKO outlet. Hier kan jij je slag slaan als je op zoek bent naar mooie merkkleding voor een bodemprijs.

Profiteer van deze korting

Met een nieuwe collectie, gaat de oude collectie bij ons richting de sale. Wanneer de items niet verkocht zijn tijdens de sale starten wij met de KOKO NOKO Outlet. Je zult hier dus niet vaak grote collecties vinden, maar het kan maar zo zijn dat jij supergave kleding vindt voor een uitzonderlijke prijs! In de zomer komt dat KOKO NOKO vestje uit de wintercollectie toch nog wel van pas op een koudere dag en ook in het najaar kan jij vast nog wel een broekje of t-shirt van KOKO NOKO gebruiken.

Service van Schattige Babykleertjes

Naast de KOKO NOKO outlet, hebben wij geregeld sales en outlet op andere merken uit ons assortiment. Hier vind je de mooiste baby- en kinderkleding. Wil jij graag op de hoogte blijven van onze acties, sales en speciale aanbiedingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende bestelling.

Jouw winkelwagen