• Gratis verzending v.a. 40,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Little Miss Juliette

Little Miss Juliette is een kledingmerk voor meisjes die weten wat zij willen qua fashion. Little Miss Juliette items stralen "girlpower" uit en zijn favoriet bij meisjes die graag laten zien dat zij er zijn. WHO RUNS THE WORLD? Little Miss Juliette GIRLS!
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Little Miss Juliette

Little Miss Juliette is een eigenwijs, speels en kleurrijk kinderkleding merk voor meisjes van 4 t/m 14 jaar met een mooie en hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Little Miss Juliette is verkrijgbaar in de maten 98-104 t/m 158-164. Little Miss Juliette neemt je mee naar de belevingswereld van een onbevangen maar guitig meisje. Een echte eigenwijze ‘spring-in-het-veld’ die zo nu en dan het liefst al een echt dametje is.

Zo weet Little Miss Juliette heel goed wat zij qua kleding wel en niet mooi vindt of aantrekt. Voor vele ouders en grootouders toch heel erg herkenbaar? ;-) Daarom lopen zoveel mensen én helemaal de kleine ‘misses’ van deze wereld, weg met Little Miss Juliette. Richting boomhut, ‘party’ of het podium...”look at me, I rock the world”.

Little Miss Juliette heeft ook een broertje, namelijk Jumping The Couch.

 

Jouw winkelwagen