• Gratis verzending v.a. 40,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Lodger

Lodger is goed bekend om de Lodger skipakken, slofjes, slaapzakken, inbakerdoeken en mutsen. Lodger is een babymerk dat zich baseert op volwassen modetrends voor hun babycollecties. Je vindt het complete aanbod van Lodger bij Schattige Babykleertjes.

Het ontstaan van Lodger

Lodger staat bekend om haar innovatieve en originele babyproducten. De voortdurende speurtocht naar vernieuwing en verbetering heeft Lodger wereldwijde bekendheid gebracht. De oprichtster, Angelique van Oostveen, zag in de jaren negentig verandering in de markt voor behang en interieur voor babykamers. Zij was toentertijd werkzaam als behang- en textieldesigner. Volgens haar viel het op dat mensen meer en meer kozen voor volwassen behang en stoffen, de beertjes en eendjes bleven in de schappen liggen. De consument willen tegenwoordig meer hippe en trendy spullen voor hun baby. Iedere baby is ten slotte uniek en speciaal. Met die gedachte is Monique gestart met Lodger.

 

Lodger Wrapper

Ze besloot een merk op te richten met babykleding en zo ontstond uiteindelijk de razend populaire Lodger Wrapper in 1999, het eerste product was een feit. Je kan er je baby in wikkelen en een geborgen gevoel geven. Vanuit deze visie is de naam van het merk ontstaan. Lodger betekent in het Engels letterlijk ‘inwonende’ of ‘kamerbewoner’. Een baby woont als het ware in de producten, veilig en omhuld. Net als in de buik van de moeder. Met de Wrapper begon de Lodger historie. Het product is in elf jaar tijd uitgegroeid tot een icoon in de babywereld. Na vijf jaar had iedereen het over een ‘Lodger’ en met de uitbreiding van de babyproducten collectie, begon Lodger de afzonderlijke producten varianten namen te geven.

De producten van Lodger

Na de Lodger wrapper werden er al snel nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment van Lodger. Naast de Lodger wrapper werd de Lodger Hopper, de Lodger Swadler en de Lodger Changer geïntroduceerd. Dit zijn allemaal trendy producten die speciaal gemaakt zijn voor het dragen en verzorgen van je baby.  

Al deze producten van Lodger hebben een bepaald doel dat het leven van je kleine vergemakkelijkt. Zo hebben we speciaal voor jou diverse Lodger producten als buggy accessoires, autostoel accessoires en kinderwagen accessoires. De producten van Lodger kan je onder elke omstandigheid gebruiken om je kleine veilige eerste levensjaren te geven.

Na de immens populaire Lodger wrapper zijn er nu ook diverse sloffen en schoentjes in het assortiment er bij gekomen. Hierdoor blijven de voetjes van je kleine heerlijk warm als je samen met hem of haar op stap gaat, of gewoon lekker thuis bent. De Lodger slofjes en schoenen zijn natuurlijk in verschillende kleuren verkrijgbaar, zodat je kan matchen met de kleren die je kleine aan heeft.Om het assortiment compleet te maken mogen natuurlijk mutsjes en sjaals niet ontbreken voor de winter. Met de sjaals en schoenen blijft je kleine in de winter warm en vat hij of zij geen kou, want je wilt natuurlijk niet dat je liefje ziek wordt.

Lodger bij  Schattige Babykleertjes

Bij ons staat service op nummer één. Om deze reden kan je voor alle vragen of opmerkingen die je hebt over de producten van Lodger producten als de Lodger hopper, Lodger dreamer of de Lodger slumber altijd terecht bij onze klantenservice. Daarnaast kan je voor veelgestelde vragen kijken op de website, misschien staat je vraag er wel tussen. Wanneer jij je Lodger kleding op werkdagen voor 23:59 uur in onze online shop bestelt, dan heb je ze de volgende werkdag al in huis. Betalingen kunnen gedaan worden met veel verschillende betaalmethodes. Wij bieden onder andere iDeal, creditcard en Paypal aan. Mocht je een bestelling plaatsen die boven een bedrag van €30,- valt, profiteer je van gratis verzending. Neem ook even een kijkje bij de algemene voorwaarden om te zien waar je aan toe bent als je besteld bij Schattige Babykleertjes!

Jouw winkelwagen