• Gratis verzending v.a. 30,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

LoFff sale

LoFff is een mooi merk met vrolijke, feestelijke outfits voor meisjes van 3 maanden tot 16 jaar. Bij ons vind je in de LoFff sale de mooiste items uit de oude en nieuwe collecties voor jouw kleine meid.

Over LoFff

LoFff bestaat al sinds 2005 en is een heel mooi merk voor meisjes. LoFff heeft 2 collecties, namelijk een lijn voor baby's en een lijn voor meisjes van 2 tot 16 jaar. LoFff is een merk van Zazi Brands, dat ken jij misschien wel van een van de andere merken in ons assortiment, zoals Legends22. Ontdek de leukste items voor een scherpe prijs tijdens de LoFff sale. 

 

"LoFff: we dress girls. fabulously!"

LoFff sale

In de LoFff sale bij Schattige Babykleertjes vind je mooie kleding uit de oude en de nieuwe collecties. De mooie meisjeskleding van LoFff is van hoge kwaliteit en zit super comfortabel. Bij ons vind je de mooiste LoFff leggings en zwierige LoFff jurkjes. Deze jurkjes zijn enorm populair, de bijzondere designs maken deze jurkjes ideaal voor een feestje of bruiloft, maar natuurlijk kan je deze ook gewoon aandoen op een schooldag.  

LoFff bij Schattige Babykleertjes

Bij ons vind je een uitgebreid assortiment babykleding van zowel de winter- als de zomercollectie, maar ook voor meisjeskleding vind je verschillende LoFff jurkjes, leggings, truitjes, jasjes en nog veel meer. Je vindt de LoFff kleding bij ons in de maten 62 t/m 164. Kan jij de juiste maat niet vinden in de LoFff sale? Kijk dan ook eens bij onze LoFff outlet voor de allerlaatste maten. Hier vind je de laatste items voor een zeer goede prijs. Wil je nog eens 10% korting? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief.

Jouw winkelwagen