• Gratis verzending v.a. 30,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Love2Wait positiekleding

Zwangere vrouwen zijn speciale vrouwen en dat begrijpt LOVE2WAIT als geen ander. De kleding van LOVE2WAIT is specifiek gericht op de moderne zwangere vrouw. De zwangere vrouw die er ook tijdens haar zwangerschap prachtig uit wilt blijven zien. Gewoon omdat uiterlijk een essentieel onderdeel is van haar identiteit! De moderne positiekleding stijl van LOVE2WAIT vind je in geen enkel ander merk terug. De positiekleding van LOVE2WAIT zorgt ervoor dat het extra leuk is om 9 maanden op je baby’tje te moeten wachten.

Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

LOVE2WAIT

LOVE2WAIT heet als trendy positiekleding merk zichzelf in de markt weten te zetten met de visie dat een zwangere vrouw gewoon haarzelf moet kunnen zijn. Comfort is natuurlijk het belangrijkst tijdens de zwangerschap, maar je wilt je wel mooi voelen. Met dit in gedachte kwamen zij bij hun verhaal over Romy.

"Romy is een moderne, jonge vrouw. Vroeger wilde ze beroemd worden. En ook al is ze dat niet geworden, haar leven is nu te mooi om waar te zijn. Ze doet wat ze wil, heeft het geld ervoor en omdat ze gek is op shoppen, is haar geld goed besteed. Ze is leuk en mannen zijn gek op haar. Haar ouders maken zich te veel zorgen, maar hoewel ze een beetje ondeugend is, is ze zeker niet gek. Eigenlijk moet ze altijd wel een beetje lachten om de opmerkingen van haar vader. Aaahhh, hij zou eens moeten weten wat voor een fantastisch leven ze eigenlijk heeft. 

Romy was in haar jeugd zo lief en ieders favoriete meisje. Ze was altijd het stralende middelpunt. Ze raakte gewend aan de aandacht, wat eigenlijk de belangrijkste reden was om beroemd te willen worden. Inderdaad, was… omdat haar droom bruut werd verstoord. Ze raakte verliefd op een prachtige vent en nu is ze zwanger. En haar leven staat op z’n kop. Eigenlijk was dat al een tijdje zo, maar nu is ze eindelijk gewend aan de gedachte moeder te worden. Er is echter nog een klein probleempje... haar lichaam staat ook op z’n kop. Haar kont is dikker, haar voorgevel heeft wat weg van meloenen en haar buik… laat dat maar helemaal zitten. Maar haar veranderende lichaam is niet eens het echte probleem, daar maakt ze wel korte metten mee als de baby is geboren. Het allerbelangrijkste is dat ze zich zorgen maakt over hoe ze eruit ziet. Omdat ze haar favoriete kleren niet meer aan past. En die suffe zwangerschapskleding maakt haar nog meer zwanger dan ze zou willen. En dat is dé reden om haar zwangerschap zo snel mogelijk achter de rug te krijgen.

Maar dat was gisteren. Vandaag is een nieuwe dag. Vandaag vond ze eindelijk de juiste denim. Ja, een zwangerschapsdenim. Stel je eens voor, een moderne denim voor een zwangere vrouw? Nou, Romy heeft ‘m gevonden. En met een super pasvorm. En met tops die haar ook nog eens perfect passen! En nu geniet ze meer dan ooit van haar zwangerschap. Eigenlijk zou ze wel voor altijd willen wachten omdat ze zich realiseert dat dit een van de meest fantastische periodes in haar leven is. Dankzij dé denim die haar leven veranderde.

Fashionable positiekleding voor zwangere vrouwen

LOVE2WAIT is een van de weinige merken die zwangerschapskleding hip en trendy heeft weten te maken. Vaak is zwangerschapskleding gericht op comfort en nut, maar LOVE2WAIT ziet dat heel anders. Als vrouw hoef jij je identiteit niet aan te passen nu je zwanger bent. Jij kunt gewoon jezelf blijven en daar hoort mode en fashion gewoon bij.

De kleding en de uitstraling van LOVE2WAIT is modern, hip en precies wat veel vrouwen tegenwoordig willen. LOVE2WAIT focust zich op comfortabele jeans, maar biedt daarnaast ook heel veel andere trendy items die niet kunnen ontbreken in jouw garderobe tijdens en na de zwangerschap! Bij Schattigebabykleertjes.nl shop je de hele basis positiekleding collectie van LOVE2WAIT. Deze bestaat uit een groot aantal jeans in hele mooie wassingen, fijne pasvormen en is in een aantal modellen ook in plussize verkrijgbaar. Verder biedt deze basiscollectie businesspants, een denim rokje, leggings, jackets en een groot aantal mooie nursingstyles. 

Heel veel plezier met het shoppen en dragen van LOVE2WAIT!

 

Love2Wait 

 

 

Jouw winkelwagen