• Gratis verzending v.a. 30,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Noeser

nOeser baby- en kinderkleding 

Superleuke nOeser mode voor de kleintjes met een eigen "nOeser" stijl. nOeser is hip en comfortabel met een vleugje humor en heel veel liefde. nOeser kleding is gemaakt van GOTS gecertificeerd biokatoen en geheel op verantwoorde wijze geproduceerd. Ieder seizoen heeft nOeser weer geheel nieuwe unieke ontwerpen met daarin een leuk thema die in de gehele collectie terug komt in grappige prints en quotes. 


nOeser kinderkleding is superleuk en enorm hip

Iedereen wordt direct verliefd op de super schattige babykleertjes van nOeser. nOeser is ook hot op Internet. Op iedere sociale media bron komt nOeser veelvuldig voorbij. Je komt "nOeser" baby's tegen op Facebook, Instagram, Twitter en Youtube en ook op vele baby nieuws websites en populaire mamablogs.
De vele leuke baby foto's die daar te vinden zijn gaan vaak viraal. Modern trendy en groen verantwoord is wat de jonge mode en milieu bewuste moeders graag willen voor hun kleine lieve spruit.

nOeser zomercollectie 2018

De gehele Noeser zomercollectie 2018 staat bij ons online in de shop en is op dit moment in de sale met 40% korting. nOeser heeft een super sterke zomercollectie neergezet. De kledinglijn is uitgebreid met grotere maten en loopt nu door t/m maat 116. U kunt uw opgroeiende kinderen dus nog steeds leuk aankleden met de nOeser kleertjes. De nieuwe zomercollectie van nOeser bestaat uit super toffe babykleding met als thema "Lost Boys". Naast de nieuwe zomercollectie hebben we ook de oudere babykleding collecties van nOeser. Daar er ook veel vraag is naar de voorgaande collecties, vullen we deze voorraad ook altijd aan zolang als dat mogelijk is. Hierdoor is ons assortiment van nOeser groot en gevarieerd wat het shoppen extra leuk maakt. Kijkt u voor leuke en voordelige nOeser kleertjes bij de nOeser sale.


nOeser Newborn collectie 2018

De splinternieuwe nOeser newborn babykleding collectie staat bij ons online in de shop. nOeser Newborn is een superleuke babykleding collectie in de maatrange van 50 t/ 68. De nOeser Newborn collectie is niet seizoen gebonden en blijft daardoor langer doorlopen en is altijd bestelbaar. Ook de nOeser Newborn collectie is van super zacht duurzaam GOTS gecertificeerd biokatoen gefabriceerd. 


Babykleding van nOeser is Nutty en Nice

Het Nederlandse babykleding merk nOeser is origineel met een eigen identiteit die staat voor "gekkigheid" en "goed" met de slogan: “be nutty, be nice”. nOeser houdt van ”gekkigheid” (be nutty) en heeft daarom altijd originele prints met een knipoog of een grappig detail. nOeser houdt ook van "goed en lief" (be nice) en werkt daarom uitsluitend met biologisch katoen en laat de babykleding uitsluitend produceren in Europa. Alle kledingstukken van nOeser kenmerken zich door een uitstekende kwaliteit en dat ondanks het scherpe prijskaartje. U kunt verzekerd zijn van uitmuntende kwaliteit babykleding dat met liefde ontworpen en gemaakt is voor onze lieve kleine schatjes. Steeds meer moeders houden van nOeser's nutty en nice principe, en daarom ook van nOeser!


Hoe kun je nOeser kleding het beste wassen?

Kleertjes van nOeser kunnen gewassen worden op maximaal 40 graden. Net als andere kleding met printjes, blijven nOeser kleertjes het mooist als je ze “binnenste buiten” wast. De reden is dat kledingstukken tijdens het wassen tegen elkaar schuren en zo elkaars kleur gaan afgeven. 

Tip: De kleuren blijven helemaal mooi als je ze met de witte/ lichte was mee wast, omdat dan de witte kleuren in het patroon niet uitlopen. Dat klinkt spannend, maar werkt goed!

De nOeser kleertjes kunnen gewoon in de wasdroger. Bij het strijken is het ook beter de nOeser kleertjes "binnenste buiten" te strijken.

En wat te doen met vlekken?

  • Melkvlekken kun je een nachtje laten weken in koud water met wat citroensap. Gebruik bij vlekken nooit warm water, want daarmee trekken de vlekken juist in de kleding.
  • Poepvlekken kun je het beste eerst uitspoelen met koud water. Als je niet meteen aan wassen toekomt, kun je de kleertjes in koud water laten weken, eventueel met een voorwasmiddel.
  • Wortelvlekken kun je het beste zo snel mogelijk uitspoelen met koud water en in de zon laten drogen. 
  • Roodfruit vlekken (aardbei, bessen, etc) kun je deppen met scheerschuim, even laten intrekken en dan zoals gebruikelijk wassen.
  • Grasvlekken en moddervlekken kun je deppen met groene zeep, dan even laten intrekken en zoals gebruikelijk wassen.


nOeser is GOTS gecertificeerd!

nOeser wil mooie babykleding maken met de hoogste kwaliteit maar ook verantwoorde babykleding. Het afweersysteem van baby's is nog niet zo heel goed ontwikkeld, zij kunnen daardoor makkelijker allergieën en eczeem ontwikkelen. Biologisch geteeld katoen bevat geen giftige stoffen waardoor het prettiger voor je baby's huidje is. Biologisch katoen is ook veel zachter en ademt beter dan gewoon katoen.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Jouw winkelwagen