• Gratis verzending v.a. 30,-
  • Vóór 23:30 = morgen in huis
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

O'Chill leggings

Een comfortabel paar leggings kan niet missen in de kast van je kinderen. Deze staan ontzettend leuk bij meisjes van groot naar klein in combinatie met een rok of een jurkje. Gelukkig zijn er in de collecties van O’Chill erg mooie leggings die niet alleen de beentjes warm houden, maar bovendien ook erg hip staan.
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Comfortabele leggings van O’Chill

Leggings zijn het hele jaar door een perfect item om de benen van je kleine meid net wat meer warmte te geven. O’Chill leggings zijn daarnaast heel vrolijk en kleurrijk ontworpen met patronen zoals stippen, lijnen en zigzag strepen! Hierdoor zal jouw kleine meid de show kunnen stelen met haar O’chill leggings op school, een feestje of tijdens een dagje uit.
Leggings van O’Chill uit eigen fabriek
O’Chill heeft haar eigen fabriek in Istanbul, Turkije. Zo hebben ze complete controle op de kwaliteit van de stoffen en de duurzaamheid van de productie. Zo produceert O’Chill niet alleen leuke kleding zoals deze mooie leggings, maar probeert het merk ook bij te dragen aan een gezond milieu. Daarnaast kan er zo beter ingespeeld worden op de productie als populaire producten uitverkocht lijken te raken. Zo grijp je minder snel mis op deze leuke O’Chill leggings!
Over het wassen van de leggings van O’Chill
De leggings van O'Chill vallen goed op maat. Als je advies wil over de pasvorm en maatvoering van O'Chill, helpt onze klantenservice je graag verder via de chat! Leggings moet vaak en regelmatig gewassen worden. Niet alleen om bacteriën en bacillen te verwijderen, maar ook om hardnekkige vlekken uit je kleding te krijgen De stoffen van O'Chill zijn van hoge kwaliteit en kunnen wel tegen een stootje. Check de labels van je kinderkleding om je O'Chill leggings zo lang mogelijk mooi te houden, hoe vaak je ze ook wast.

Jouw winkelwagen