• Gratis verzending v.a. 30,-
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Shoesme

Shoesme is hét schoentjes merk voor kleine maten. Shoesme heeft voor iedere fase in het kinderleven de perfecte schoen, of het nou voor een baby is die net de eerste stapjes zet of een kindje dat al zelfstandig loopt.

Shoesme voor blije voetjes

Shoesme is als voeten- en kinderschoenenexpert al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen van prachtige hippe schoentjes voor baby's en peuters die er superleuk uitzien met de diverse trendy ontwerpen en daarnaast ook van een uitstekende kwaliteit zijn zodat de voetjes van jouw kind heel erg blij zijn met Shoesme. Een baby en peuterschoentje moet er niet alleen cool, schattig en hoop uitzien maar natuurlijk de perfecte ondersteuning bieden aan de voetjes die past bij de ontwikkelfase van jouw kindje en de voetjes. Shoesme zorgt dat de schoentjes precies dat bieden wat de voetjes van jouw kind in een bepaalde levensface juist nodig hebben. De schoenencollectie bestaat uit schoenen voor baby’s van 0 tot 2 jaar die de eerste stapjes zetten en leren lopen.

Shoesme collecties

De collecties van Shoesme die je hier vindt is voor kindjes van 0 tot 2 jaar ontwikkelen zich in deze periode van liggende baby naar lopende dreumes. In deze eerste jaren is het juiste schoentje voor jouw kindje enorm belangrijk. In de eerste fase ligt je kleintje voornamelijk in de wandelwagen of box of kan je kleintje al zelfstandig zitten en tijgeren of kruipen. Voor deze fase zijn zachte slofjes en schoentjes met hele zachte zooltjes ideaal. Een soepele beschermlaag over de kwetsbare voetjes van je - nog niet stappende - kleintje die comfort biedt en de voetjes warm houdt. In de fase trekt jouw kindje zich op aan meubels en gaat voorzichtig staan. Ook de eerste wankele stapjes worden gezet, eerst langs de muur of aan de hand, daarna los! Je kleintje gaat nu lopend de wereld ontdekken. In deze fase is de juiste ondersteuning en bescherming van de voetjes enorm belangrijk.

Shoesme bij Schattige Babykleertjes

Als je leuke hippe kleding shopt wil je daar ook leuke passende schoentjes bij om een perfect compleet outfit voor jouw kindje te hebben waar je de show mee kan stelen. We got you covered! Bij ons vind je een super uitgebreide collectie van de gaafste Shoesme babyschoentjes en peuterschoentjes die lopen vanaf maatje 17 t/m maatje 22.

Een rugzakje nodig voor de opvang, school of uit logeren? Naast schoentjes en sloffen biedt Shoesme ook hippe kinderrugzakken aan die zijn afgestemd op de kinderrug in vrolijke printjes en de hipste kleuren! Ideaal voor naar school of als logeertas.

 

Jouw winkelwagen